Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista novo,uobicajeni sarajevski dan :)
Hvala vi sarajlije na gradu....nista to ne valja, nula bodova.
ovo dok murija ne pocne ubijati nece biti nikad bolje,samo je to jedini nacin da se ovim klosarima stane u kraj.....
Prodavnica "Glock" neverovatno. Istoimeni austrijski proizvođač oružja kojim su snadbevene bezbednosne službe BiH i celog regiona.
'' Najprije je do razbojništva došlo u prodavnicU "Glock" '' Prodavnici, i i i ii iii iii, iiii tačno bi te bukvarom po glavi sve lup'o, i i i !
"Imamo problem sa padeži."
Probljem! Kajne probljem :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
a posla za policiju zadnjih dana...samo sto djaba sve.
Pljacka kladionica nije razbojnistvo vec dobro djelo :) posto i oni pljackaju narod!
Ne vuku nikog za ruku, ide ko hoce.
@Rapsodia Igre na srecu mogu nekoga uciniti zavisnim. To je kao da kazes: "Ne treba uhapsiti dilera, nikoga ne vuku za ruku da prodaju drogu, ide ko hoce." Zavisne ljude treba lijeciti a dilere / kladionice potamaniti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)