Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramno, ovakav lumen iza rešetaka, a djeca nezlostavljana gradom šetaju!
Smješi mu se dobra karijera popa ili hodže kad se domogne slobode.
@ Pukovnik 1. Hodže=popovi to možeš vidjeti iz mog komentara, 2. Šta će mi Vatikan i Kačavenda ako sam ateista? Pukovniče možda ne znaš čitati latinicu i ne znaš da ateisti nisu katolici ni pravoslavci?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada se covjek optuzen za ovakve stvari pusti na slobodu mislim da je to odlicno. Da je ovo uradio mom djetetu ja bih se zahvalio sudu i tuziocima. Posalju ga meni da ga ubijem. Niti ga moram trazit niti cekat da ga oslobode. Odlicno!
AKO SEBO PRESELI U ZENICU MORACE SE PRIDRUZITI VEHABIJAMA TO MU JE JEDINI SPAS DA SACUVA SVOJU JADNU BULJU NIJE SVJESTAN STA GA CEKA DEBIL IZ BUCA SITIJA
Zenica ga ceka aaaahhhahaha al ce da se provede ....
Prijedlog .... Formirati facebook stranicu sa listom ovakvih kretena uz opis djela , slikom , kaznom .... da se zna likom i prilikom ko su. I bujrum lov na njih, svako malo degeneka da dobiju na ulici pa da vidiš onda kako će se očistiti društvo.
vidi ga kakav je sestru mu hebem rutavu
Ne trzajte više žrtve. Pa jel dosta bilo?
Malo ti, malo ja, pa ko više daa.
nedirajte momka nije on kriv nego sexualni nagon koji nije mogao kontrolisat
Hajde lijepa vijest na ovo ružno vrijeme...Samo njega i njegova zubajla,okice MAKNITE ko Boga vas molim,platiti ću bgm.
Pedofile i silovatelji treba kastrirati
Nadam se da će ovaj put ostati jako dugo zatvoren.
I ja se nadam, pa valjda bi bio red. Ali kod nas se ne zna sto je red, tako da ko zna sto ce biti. Ali sve ovo je stvarno zalosno, poslije svega pustiti ga, pa van svake pameti.
@ smiling Očito je da kod nas pameti nedostaje :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E jarane u Zenici jedva čekaju tvoj dolazak.
došlo im iz guzice u glavu
...guisce:))
aha sorry moja greska "guisce"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma smijesna drzava cim se vodi polemika dal` mu suditi il` ga pustiti......ma prvostepeno odmah dozivotna i svaki naredni ce dobro da razmisli ocel` pokusat!!!