Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar im je ovaj svjedok dovodi ih na mjesta gdje su samo gliste zakopane zna li on uopste gdje ih je zakopao i na koji nacin kad vec govorimo o svjedoku zar ne bi trebao i on odgovarati ipak je i on ucestvovao da mu nece sada dati imunitet jer je kao otkrio nesto sto i ne postoji treba ga stavit u zatvor i proglasiti krivim bez obzira ima li tijela ili ne .....
Pa naravno da nisu. A od čega se prave bečke šnicle u avaz rotirajućem restoranu. kad se meso iztranšira kosti ekipa zaliva betonom u podrumu Fahrovoga tornja.
lapsus: beton
napomena novinaru: u zemlju mozemo ZAKOPATI, a u betun se ZABETONIRA. Stvarno ste nepismeni...
Pa mene Zike ispali ko raketu zbog teritorije... Ali evo mu ga naaa! Smrdi sada sa Gasijem usljo usrani :)))
TREBA SERVE KONSULTIRATI, OVIM HUDNJACIMA NI NE PADAJU NA PAMET SVE SILNE MOGUCNOSTI KOJE ONI ZNAJU :d
sta nane dovode na takva mjesta...zna se da im nece biti dobro cccc
hajd nek i mi imamo pravu muriju, dobro izgledaju sa ovim uzijem
Potpisujem!
SA-X.COM ....naučite da kada stavljate sliku nekog auta, da prekrijete i tablice istog!
GDJE CE TE NA RUSIJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE DA CE TE TESKO ZIKI U KRAJ STATI NEGO NAJVJEROVATNIJE NIKAKO SVI STE VI NJEGOVI PIJUNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Izbor nevidjenih klipova: (Iznad 18 godina) Pornic Angeline J. sa Brad Pittom Snimljeni vanzemaljac u Sarajevu Krvava tucha izmedju Poljskih navijaca(19mrtvih;43 teze ozlijedjeno) Dodikov komentar za muslimane Udjite u taj profil,zatim idite ispod slike \"My Videos\" iizaberite klip koji zelite da pogledate ! Ne trebate se reggistrovati na stranicu !!!
To je Radoncicev prijatelj...pa izvolite glasati za smece
I svaka cast sto vishe ovakvih acija nek se pokaze malo BOSANSKA SNAGA
dobre igracke. ima li se dze ono kupiti i koliko kosta?