Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma, ko kaze da je lik ubio starca...po svemu sudeci da je starac bauljao mrtav pijan po kolovozu, pa ga igrom slucaja pokupio Nikola...na koncu konca, bas se pitam kako bi bilo da ga je neki Almir tako pokupio... Bi li ga onda ubio??????? Ne, nego bi to bio nesretan slucaj
Stvarno, ovo više nema smisla.Promijenite već jednom ovu fotografiju (krvava šoferšajbna).Uz tekst trebate staviti fotografiju sa \"lica mjesta\", ili, uopšte ne stavljati fotografiju, jer ova je degutantna.
objesiti i Nikolu odmah za prvi rasvjeti stub