Policija "prečula" jednu eksploziju
0
Nije se samo tresla Dobrinja, tresao se i Buća Potok
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Jedino što možemo zaključiti jest da policija skrivajući informacije o događajima štiti imidž našeg grada, smatrajući možda da je jedna bomba dnevno podnošljiva, dok su dvije malo previše.\" Ma kako ste pametni kad takve zakljucke donosite.
VRATITE NAM UDBU, MILICIJU I JUGOSLAVIJU !
Nije valjda Jasmin Catic puko trbo si ga Andelija dalje bacit
Kakve veze ima pokret dosta ili SDP sa time sto neko baci bombu ? Ja ako odlucim da bacim bombu, sigurno me nece moci niko sprijeciti, ne mogu oni nama citati misli.. Kako imate gl.u.p.u logiku brate minli !!
Papak jedan, ja sam Sarajlija ali ti i tebi slicni su najveci olos ovoga grada !! Pricas nesto za Olovo ? To je prelijep grad sa predobrim ljudima, bio sam tamo bezbroj puta na bazenu kakvo Sarajevo i nema !! Sto ne mogu ovih papaakaa Boze !!
Gdje taj celavac iz pokreta DOSTA??? Garant se i on zasitio bombi i granata iz rata ,pa mu je sada svega D O S T A !!!!!!
Gdje je sad pokret DOSTA? I ptice znaju da su samo posluzili opoziciji i SDP-u da dodju na vlast. LICEMJERI
kakva bomba????? ja ništa čula nisam...ma nekakva mala garant :))))))
Bajramm jeee bajraam jeee, pucaju peterdeeeee
100 km nagrade ko vidi \"cika policajca\" na potezu od carsije do ilidje,oni pred \"institucijama\"u \"pascarama\" i oni sto vrebaju iza busije(saobrocajne) ne vaze. cudo da nema i vise i gore od ovoga
100 km onome ko vidi \"cika policajca\" na potezu od carsije do ilidje(oni pred \"institucijama\" u \"pascarama\" se ne vaze.cudi me da nema i gorih stvari u sa.
Koja euforija u sarajevu za ove praznike :D :D Malo se vise popilo pa se proslavilo na nacin na koji samo oni znaju :D Palac gore za bombe :D
Pahahahahahahahaha I R O N I J A
Selva se nekom zamjerio pa mu gruhnuli pred kahvanu bombu (Dobrinja, C5 naselje)
Najvece zlo su ove domace sarajlije nedaju nama izbjeglicama da zivimo u miru.. sarajlije mrs u aziju
ma to puko top da oznaci drugi dan Bajrama
A ja konto trese mi se Lada.