Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidite da trotoari nisu ocisceni od snjega, ne moze se hodati po trotoarima... KLIX.BA prije objavljivanja moje slike, procitajte i text koji stoji uz sliku ! A TO JE DA SE TROTOARI NE CISTE I PJESACI MORAJU HODATI NA CESTI !!!!
Pjesak na sred ceste? Kamikaze musafa mi... Podnijeti krivicnu prijavu protiv pjesaka zbog dusevnih i psihickih boli vozacu...
Žao mi je svakoga,ali osoba koja je 32-godište,a prelazi na ovakvom mjestu,moram reći,sama traži belaja !
Starohan pretrčavao-u pokušaju-na nedozvoljenom mjestu.
Dede ne kontaju da moraju biti oprezniji prilikom prelaska ceste.. Ja mlad pa sacekam zeleno za pjesake a on ide ko muha bez glave.. ccc
Isto se maloprije desilo u Tina Ujevića... udarilo auto djevojku...
Ovo neki dedica, \'32 god, srce drago, valjda ce biti dobro!
\"Pazi kakav trag ostavljaš\"
NJEMU JE DANAS SMAK SVIJETA
imo sam i ja nedavno saobracajnu nesrecu
golf dvojka opet
Pa jel\' musko,zensko......zivotinja!? Sta je?
Prošao sam ovuda nekoliko trenutaka nakon što se ovo desilo. Pješak je neki stari deda, udaren je na sred ceste (pješačkog nema nigdje u blizini), ali po stepenu oštećenju golfa čini se da je i ovaj vozio kao manijak. Takođe mi nije jasno kako vozač nije vidio pješaka jer je tu pravac i vidljivost odlična. Daj Bože da se deda izvuče.
Ako je ispravna slika, vidi se da nije udaren na pjesackom prijelazu.....
Ne treba svakom idi,otu davat vozacku dozvolu