Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Besposlicari koji idu da ubiju jedan drugog zbog sutanja lopte…
Oj manijaci nemojte se kriti vaš će zeljo ligu napustiti biće puna zeljina cava ne gine vam liga kantonalna
https://pulsasfalta.ba/tuca-prije-derbija-manijaci-izvukli-deblji-kraj-navijaci-sarajeva-uhapseni/
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E moji debili umjesto da kao normalni ljidi komsije raja odete na kafu pa se pozitivno zezate na racun ovih druhih pa zajedno na stadion i navijas za svoj klub pa posle utakmice cestitas boljem i preprivavas utakmicu stoka se uhvatila droge i oruzja.Sve to treba u rudnik i 10 godina im nedozvoloti sunce da vide
... nit sunca nit mjeseca što bi rekli.
Sta ce im ovo u zivotu nije mi samo jasno
Jadnici
polomite ih dobro,nek ostatak zivota imaju posljedice
Bosanska kultura.
Slika 1 Govori on njemu..."ma mene ko da pljune"
🤮🤮🤮
Vazda gofna bili. Zbog ovakvih koji sebe nazivaju navijačima čestit svijet ne ide na utakmicu.
Primitivizam!
Zbog lopte se oni ubijaju jao. Pa kad neko umre onda ce svi govoriti kako je dobar momak bio.
Navijac sam sarajeva.. ali je vem mamu ovim klosarima sarajevskim, idite u banjaluku pa pravite nered pi cke jedne male!
Jesu li to pitari opet sami sebi zvali muriju hahahahahh
Uostalom, jeftinije bi bilo organizovati djenazu za ove maloumnike, nego sto kosta policija, koja je poslana da ih stiti jedne od drugih. Trebali su im oni ruke i noge polomiti i kuci poslati, a ne hapsiti.
Ne znam samo ko im brani da se medjusobno poubijaju???!! Taj je ludji od ovih, koji nemaju nista pametnije u zivotu da rade. Nazalost dzaba su rodjeni i ovo je bila prilika za drustvo da se rijesi smeca. Ja, da sam na vlasti, bih im odmah dozvolio da se medjusobno tuku i licno bi im podijelio zeljezne stange,a u isto vrijeme svakoj bolnici i domu zdravlja zabranio da im pruzi medicinsku pomoc. Pa ako si zele razbijati glave zbog ovakva dva nebitna fudbalska kluba, onda bujrum.
Stoka pustite ih nek se poubijaju kad pameti nemaju.
Pitari su problematični, to je jasno