Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvu mi bruku od Tužiteljstva i sudstva općenito imamo, nemreš belivit...
Pod hitno donijeti zakon koji će se regulisati pitanje SAMOODBRANE!!!!!!
Kako se lijepo sakriti i svaliti problem na sudsku vlast,tesko pogledati istini u oci.Pa ko pozaposljava tuzioce i sudije?Nece vam ruka otpasti,slobodno recite ono sto dobro znate.NEMA POLITICKE VOLJE,to je problem koji je tesko izgovoriti.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jeste li im i nozeve vratili? da imaju ako zatreba :)
banana drzava.....
evo jednog šabana, izvolte mu se krvi napit https://www.facebook.com/profile.php?id=100007186903311&fref=ts&ref=br_tf
Obojica su članovi kvazinavijačke skupine ''Manijaci'', tj. ''Čakijaši''. Smeće grada.
Hebem im famijilu u stau!
Pa kad dva balavca mogu maltretirati cijeli tramvaj, a vas 50 je unutra i niko ih ne pokuša zaustaviti, a da ste svi skocili, mogli ste ih fino "naučiti pameti", kad vec policija neće. Ali ne vi ste pustili da vas oni malo rezuckaju sramota!!!!
upravo tako, znali smo svi da ce ih pustiti, ali drugi put bilo bi bolje ta te iz tuzilastva koji su ih pustili ta ista dvojica u pijanom stanju malo "isaraju"
handzar city :))
Na kakvom divljem zapadu mi živimo? Ima li dana bez nekog sranja? Kad ih i uhvate, popiju kahvu s njima i opet ih puste. Doveli nas u situaciju da ne smiješ sama izaći nigdje dalje od prodavnice, a i to je pod znakom pitanja. Strašno.
pa eto organizujemo se, fantomke , maske i rokamo kopilda , mangupe sa duksericama, kockastim glavama auta sa tamnim staklima itd, ,,, ja sam "za"
UVIJEK SAM GOVORIO, KOLIKO SU KRIVI LJUDI TOLIKO JE I TUZILASTVO.
Naravno. I rekli su im: Ako to ponovite jos 17347 puta, stvarno cete u zatvor.
Trebaju sad tuzit policiju sto su ih sprijecili da nozevima iskazu svoju kreativnost !
hahashahsahshashahsahah
jes al ga valja osudit... mala drzava, svak svakog zna, svi naoruzani, svi ustelani u ratu.... hebeno bit tuzilac,sudija,zatvorski drot
Trebali su im dati još po 50 maraka da imaju za fiksa i cuge, dok se sami ne snađu.
Pod hitno istražiti ČIJA su ta KOPILAD s noževima ??? Tko su im roditelji, gdje rade, koga imaju u pravosuđu? Hajmo ljudi,mala je ovo zemlja, znamo se svi u glavu.... Puno toga će biti jasnije....