Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije u pitanju Srbijanka, nego ubio ljudsko bice. u zatvoru zauvijek. Send him to oblivion.
Srbijanka, Kineskinja, Bosankam nema nikakve veze i gluposti su potencirati odakle je nesretna žrtva. Neko napisa: On to sigurno nije htio učiniti, hahahahahahaha Kakav idiotizam, nije htio?! Sada se ja pitam ako nije htio zašto nije poštovao propise. Jel neko misli da su propisi i saobraćajni znaci izmišljeni eto onako radi zezanja. Naravno da su postavljeni radi toga što je neko pametan odlučio da svaka brzina kojom neko vozi a preko propisom određene brzine može dovesti čak i do nesreće u kojoj neko može izgubiti život. On, je student, solidan, pametan i šta sve ne ali eto ne haje za zakona Dakle htio je!
"Student Ekonomskog fakulteta" - naglasite u TRAVNIKU. To sve govori. Cuj nisu ga pustili da se javnost ne uznemiri, a da ga ne pustite iz razloga sto je curu usmrtio na licu mjesta a? Na kraju ce biti kriva ona sto je bila u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu!
Ljudi imajte malo razumijevanja. Likovi sa malom čunom svoj kompleks liječe brzom vožnjom. Tako i on, mora da mu nimalo lako nije kad tako vozi.
Ima još jedan koji na kvadru pustoši po Hrasnom i trgu Heroja i dakako po N. Sarajevu. Ništa manje opasan od ovog debila!
Što njemu ne zapališe auto...
Kriv, naravno da je kriv. Najoštrije ga kazniti. Šta znači, solidan, student, nije nikada osuđivan, primjeran?? Da li to znači da radi ovih dobrih osobina ima puno pravo da ,,divlja,, ulicama grada, da vozi nedozvoljenom odnosno prekomjerno brzom vožnjom. Nije poštovao propise, jednu osobu teško ranio druga na žalost izgubila život, Daje pravde makar 20 godina ne bi izašao na slobodu, jer je to zaslužio ali i za nauk svim drugim koji eto tako mladi, još studenti, ali imaju mogućnost da voze dobra i brza auta. Adekvatna kazna, jedina pravda.
Pokoj dusi i laka joj crna zemlja!Ovog kretena osuditi na 40 godina!Da sam njen otac,docekao bi ga kad tad.On ce dobiti 2 godine i izaci nakon godinu i po a tuga u kuci njenih roditelja ce ostati zauvijek zbog obicne seljacine
Javnost se tek s vremena ne vrijeme sjeti ovih trkaca, I to tek kada padne mrtva glava.. .I tada bi vozaca vjesali, pekli na zaru, bacilli u dozivotnu tamnicu... ali nista se od toga nece desiti jer zakon ne predvidja tako stroge kazne. Bila je prije vise godina polemika o kaznjavanju lude voznje zbog ugrozavanja sigurnosti gradjana, prasina se slegla bez izmjena: kazne su smijesne, i visegodisnja zatvorska kazna prijeti samo onome ko UBIJE nekoga svojom sludom voznjom. Podbacili su "psiholozi" koji ocjenjuju neciju sposobnost za upravljanje motornim vozilom, podbacili su koncepti auto skola, podbacio je sistem kaznjavanja... I sve to treba mijenjati. Za koga ste glasali na opcinskom, kantonalnom nivou? Potegnite ga za rukav, trazite da se zalozi za strozije kazne za saobracajne prekrsaje, pratite da li je potegao to pitanje u skupstini i da li je glasao za poostravanje zakona.... I samo tako ste kao nesto uradili. Lajkanjem radikalnijih komentara niste uradili nista.
Da se svakom vozacu moze desiti nesreca, moze. Razlika je u tome da ovi drugi ne jurcaju ulicama kao ludjaci, u kratkom vremenu ne skrive dvije prometne, i s tim svim se ne hvale na fb-u. Meni je jedino zao djevojke, njega ne. Razmazeno deriste kojem roditelji nisu usadili ni truncic odgovornosti.
Neka je, i trebal. Ali da je bila još jedna Hava, vjerovatno bi ga pustili da se brani sa slobode i dobio bi godinu uslovno. Koliko god da ružno zvuči, ali čini mi se da motiv pritvora nije da se zadovolji pravda, već da se ne izazove diplomatski skandal, što je sramota za naše državne institucije i državnike (sudstvo na prvom mjestu).
Moje djete je zlato ..moje djete je najfinije,,moje djete nikad nebi zlo nacinilo ikome,,,oooooo ti majko koja tako ljepo zboris o svom djetetu dodzi u kafanu vidi kako ti je djete fino izadzi malo na ulici vidi sta ti djete radi,,,,,
Ebo li vam on svima mater koji mislite da je ovo đubre ok. Ista ste stoka, primitivno seljacka. Satro trkaci, u odvratnim golfovima dvicama. Mrsssssss
Nece ovaj dana zatvora vidjeti,kao i svi silni ostali koji su pogazili ljude po Sarajevu a nijedan nije kaznjen.Odmah da znate da ce ga osuditi uslovno.A babo ce ga poslati preko granice da ga skloni od ociju javnosti dok se sve ne smiri i tako reci zaboravi. Jedinu pravdu koju moze dobiti clanovi porodice ove djevojke je sacekati ako treba i 5-10 godina i fino poslije metak u celo ili jos bolje zgaziti ga na sred ceste kao sto je i on nju..Nema ovde pravde od drzave,jedino pravdu mozes dobiti ako je sam izganjas.
Tuzno je to da izgubis voljenu osobu, clana porodice, prijatelja i onda ti se pored sve boli drzava, vlast i njen sistem nasmiju u lice, a ne ucine nista. Ustvari urade, ponize i tebe i dokazu da i ti nisi bitan kao ni osoba koju si izgubio.
e poznanici od ovoga majmuna , poflautajte ga lirski i vodite ga kući kad je tako divan ... uhh što mi diže tlak ovo , vazda kad neko napravi sranje uvijek , divan , krasan , najbolji ovo ono , a hvalio se ovamo po fejsu koliko je vozio , mrššššš da je ko što nije , trebao je i prije biti sankcioniran zbog toga , pa se ovo možda ne bi ni desilo , i ovi šumaheri i one kockaste glave što se slikaju sa pištoljima i noževima
a vidi, stvar je sto je kurc.enja uvijek bilo i uvijek ce bit istina je da je ovo velika tragedija i strasna nesreca ali ce momku najveca kazna biti sama cinjenica sta se dogodilo vise nego ista drugo
da , sam je sebi najveća kazna ,ali stvar je u tome što ovo očigledno nije prvi put da ga žalim , ne mogu i neću
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dzon sulejmanagic #afrikanac medzu lawowima... Gdje je problem sa owim slowom #W,da se bezze ne kosimo po komentarima....
Ne brze od zivota, tudjeg ako nista..