Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAD - TAD RČUNI STIGNU NA NAPLATU. MNOGI TAJKUNI I TAJKUNČIĆI MISLE " PROŠAO SAM". NISI, NISI!
Mithat Terzic Sarajevo osiguranje isto govna kao i ovaj doći će i on na red insala
Svaki čovjek ima pravo na zaštitu života, ali se kao kapitalac osjećao sigurnim da je nedodirljiv i nije osjećao potrebu za dodatnom zaštitom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolje sto nije ubijen bice teskih posljedica da se pati do kraja svog pasijeg zivota tog covjeka, tu ljudinu sada nebi trebalo teretiti za pokusaj ubistva,vec ga osloboditi HVALA
MA NEBITNO KO JE UBICA SVAKA CAST
Lažii.. Music prodao tri svoja auta i prijavio osiguranju za kradju.. Lopovi !!! Klix ko inace pise lazi.. Sluge truhlog rezima !!
Piše: E.F. Pa bolan ne bio, gdje si ti vidio "obračun" ili čuo da neko spominje "obračun". Svašta.
Ma trebao ga je odmah ukokati i jedna prevara manje.
"_Mušić je na svom blogu godinama iznosio teške optužbe na račun Hrustanovića, bivšeg direktora BH Triglav osiguranja, protiv kojeg je prije četiri godine podnio krivičnu prijavu." Prije četiri godine Mušić je protiv Hrustanovića podnio krivičnu prijavu??? Šta prijava radi četiri godine u Sudu i zašto se nije procesuirala? To je osnovno pitanje. Jer, da je Sud radio svoj posao i da "neko" nije usporavao proces stavljajući predmet u ladicu, danas se ne bi dogodilo krvoproliće. Neko je uticao na sud, a bit će da je Hrustanović preko svojih "jakih pajdaša". Zašto sud nije radio po Zakonu? Zašto je predmet čekao 4 godine i doveo čovjeka u stanje bezumlja da sam uzme pravdu u svoje ruke? Danas je bio slućaj hapšenja korumpirane sutkinje. Ima li ih još? Od glave riba smrdi.
pa sto panteliju?
...bgm, 96-e se nije ni za hrane čestito imalo...a gospon drot ravno u rentacar biznis...bezbeli, od ratne plate u bonovima...
...ne da nije cvjećka, nego je policijski ološ i šljam.
Kako je ovo počelo rokat, nosaćemo pancire više nego majice i gaće. Ja odoh sutra u Zaru kod Bakira da naručim jedan moderan sa cvjetićima.
a daje platio struju na vrijeme
Kako glupo i idotski zbog naplate ukradenog auta pucati u covjeka ?????? Kakve veze ima direktor sa tim ?????? Postoji sud ako je mislio da je ostecen sto nije tuzio firmu i njega ovako je zavio svoju porodicu u crno
Pa kad drzava ne funkcionise onda narod uzima zakon u svoje ruke.
dormeo odlicno je napravio pravi potez :(::( Proctiaj njegov blog pa onda se javi Zbog auta koje je ukradeno on upucao direktora firme ??????
PRIKAŽI ODGOVORE (12)