Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bila jednom jedna Hanifa davno sto je zivila tu i opasno se prostituisala i po njoj je selo dobilo ime... @hanificani sto se ovdje zalis, eno ti efendija Seric pa se njemu zali... to sto ste muslimani , staces,.... niste vi jadni krivi.
pa nema Hanifica na slici.... ;-) uvijek je ova sa starog grada... najljepsi pogled
nismo srbi muslimani smo
@hi hi hi ej krmojebbu pozdravi svoju seku od srbojebba
lojava ti je mater smrdljivi stvore. kad si se kupo zadnji put pizda ti materina. radi se o djeci! da Bog da te skupljali po buducem autoputu
srbi su ovo bili ko kruh
hahahaha lojavci slavili povratak u bosnu... na ringispilu hehe¨ doso babo cak iza Danske da mu se sin provoza na ovom ciganskom cudu. ovim bosnjama se covjek mora smijat svaki dan ....htio ne htio.
Ama neje za nas seljacine ota ringespil. Bas me interezuje sta ce reci reis ef ceric na ovo.
vidjela sam gospu.