Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milići nikada nisu bili općina do rata, selendra sa ortodoksnim četničkim življem. Nekada bili partizani, pa u ratu ''prešli'' u četnike i klali po Vlasenici, Kasabi, Han Pijesku... bošnjačko življe.
Sad vidiš odakle je Tuzlak? Pa seljak četnički ako ovo znam to bi trebalo da znači da sam iz Vlasenice ili Milića? Glup si, neopisivo si glup. Proširi svoje vidike, ima svijeta i dalje iz tvog sela. A znaš koliko me zanima Sapna, i ko je spominjao Sapnu? Ja govorim o selendri Milići koju spašava samo Boksit.
Ne znam ja kome je djed bio Murat, Sulejman i ko je vas Srbe jahao 500 godina :) i kome ste bili sluge 500 godina ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pitanje je zasto nisu razbili i 12 prozor