Komentari (301)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ste vidjeli na nekoj od hrišćanskih ili katoličkih bogomolja ili objekata koji su u vlasništvu te vjerske zajednice da je ispisano nešto od strane Bošnjaka ili da su Bošnjaci uništili njihovu imovinu?? Genocidaši i dalje čine genocide na starim mjestima, samo sada psihički!
Ama sta drugo ocekivati od genocidnog naroda, cetnicko-genocidna djubrad ne znaju sta znaci odgoj i vaspitanje
srbo-cetnicki fasisti!!!!!!!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
provokatore naci i kazniti. ma ko oni bili. idemo dalje.
Mi smo uvijek bili telerantan narod, ali nam to izgelda nevalja nikako...
"Ovaj vandalizam, nakon što se vratio sa službenog puta..." Vandalizam na službenom putu
...hranite extreme da zaustave vrijeme, da vam djeca budu zrtve gluposti i straha...
Dokaz da ne zele suživot. Otvoreno to stalno govore, a Bošnjaci stalno hoćemo zajedno.
Prijaviti policiji i ponovo okreciti, ne objavljujuci na sav glas, jer to oni bolesnih umova i cekaju. Postavite nadzorne kamere pa ce te uhvatiti pocinioce, a najbolje je ne obracati paznju.
Cestitke kliksu! Jos jednom ste nalozili muslimane da pokazu kako su fini i puni ljubavi. Da se odmah ogradim, mislim na 70% komentatora, ne na sve muslimane. To su oni isti sto se prihvate nozeva kad god se pruzi prilika.
vuk dlaku mijenja,al cud nikad...pa vi idalje pricajte kako se "srbija" promjenila
Nista neobicno za fasizam cim nesto nastane na fasizmu ono uzgaja to,ali da ima Bosnajka kao sto nema danas ih bilo 20.000 u Trebinju i nek izadju ti sto su pisali,ali nema vis Bosnjake da organizuje nekazem ja da se trebalo bit u Trebinju nego da im kazete da nisu niko i nista,al lakoj fasitima bit fasista kad nema ko da im se suprostavi,ali danas da je 50 autoibusa krenulo za Trebinje oni nebi vis pisali rekli bi eto ih sutra sto,al nasi Bosnajcki politirai lopovi.Znam ja da covjek moze bit lopov al posle one golgote st su Bosnjaci prozivjeli pa kako ga nije boga strah ukrast.Zivim za taj dan da Bosnjaci pocnu vjesat Bosnjake koji su ih krali al na sred Rajvosa
zaista tuzno, koliko mrznje moze biti u jednom covjeku, otom potom, svima ce nam jedan Bog za grijehe suditi
http://www.kurir-info.rs/specijalci-uhapsili-vehabije-umesto-u-siriju-stigli-u-zatvor-u-beogradu-clanak-1266333 --------- mašala mašala
Trebinje je nekada bilo grad, a sada je selo, zahvaljujući ovim zlikovcima.
Zaim Muzaferija BILI SU NAM DRUGOVI, SUGRAĐANI,SUSJEDI ZVALI SMO SE KOMŠO, KUME, JARO, PRIKA, BRAĆA JEDNOG RODA, JEDNAK HLJEB I VODA, MUNARA I ZVONIK – ZAJEDNIČKA SLIKA. I ŠTA BI ODJEDNOM, NAKON MNOGO LJETA, ZAPRIJETIŠE SMRĆU- NE MOŽEMO SKUPA, TE NAS BIJU, PALE, RUŠE, KOLJU, SILE, GONE ČITAV NAROD PRED OČIMA SVIJETA, PA SAD KAKO NAZVAT TO NEMILO MILE? ISTROŠENA SVA SU IMENA I RIJEČI, AGRESOR, UBICA, KOLJAČ, KRVNIK, KATIL, PALIKUĆA, ZLOTVOR, SILNIK, DŽELAT, DŽAHIL, NE, SVE TO JE MALO, ZLOČIN JE JOŠ VEĆI. ZAR JE SAMO ZLOČIN ONAJ ŠTO ZAPRIJETI, DA ĆE NESTAT BUTUM JEDAN NAROD CIJELI, KAKV JE TO DUŠMAN ŠTO S` DALEKIH BRDA, TOPOVIMA PRŽI – SVOJU PRAVDU DIJELI, DOMOVE NAM RUŠI I KASAPI DJECU. JE L` DOVOLJNO IME KOLJAČA-UBICE, ŠTO ČARAPOM CRNOM KRIJE SVOJE LICE, I NE SMIJE PRIĆI BRANITELJU S` PUŠKOM, DA SE OGLEDAJU NA MEJDANU MUŠKOM, VEĆ U ZBIJEGU GLADNOM STARCU SIJEČE PRSTE, I ZGURENOJ NENI UREZUJE KRSTE. ZAR JE PLJČKAŠ SAMO ILI PALIKUĆA, KAD POKUPI BLAGO POZATVARA VRATA, PA ZAPALI KUĆU I ČELJAD JOŠ ŽIVU. JE LI KRVNIK-KATIL POD IMENOM PRAVIM, DOK NA DRINSKOM MOSTU LOKVE KRVI GACA, JAKOROČE TRGA SA MAJČINIH GRUDI, ZA NOŽICE FATA I DOK ONA LUDI, RAZBIJA MU GLAVU, U VODU GA BACA. KRVOLOK I SILNIK, SLABI ATRIBUTI, JER, DOK GRLO SINA REŽE ČELIK LJUTI, DOK BEZČASTE KĆERKU SLOVOM SVOGA REDA, RODITELJA VEŽU – MORA SVE DA GLEDA. DA L` SVE DA NAZOVEM SLADOSTRAŠĆEM KRVI, ZNAM DA NI TE RIJEČI NISAM REK`O PRVI, SLABE SU MI NEMOĆNE RIJEČI I IMENA, PA PRIZIVAM UPOMOĆ GLAS OGNJIŠTA PUSTA, SLUŠAM ŠTA BI REKLA RAHMETLI MI NENA, DA RIJEČIMA GRDNIM NE POGANI USTA, KAO DA JE GLEDAM, TIHO SUZE RONI, PA UZDAHNE BOLNO – EH, ANAMO ONI.
Gospodo krajnje je vrijeme da ovu primitivnu dzubrad istjeramo iz Bosne.Oni se nikad promijenit nece bez sile .Na cast onima koji su ljudi i njih je lahko prepoznati.
Ma nije ni bitno. Treba ih ignorisati i pokazati da nisu bitni. Ne treba dati doznnja da to vrijeđa. Spomenuti da, prijaviti da, a praviti pompu oko toga, pa i ne baš. Dosadit će im pa će prestati, jer neće biti zanimljivo. Ovako im se samo daje povoda da rade još više, likuju, i potvrde da se drugi boje njih.