Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje je ograničenje 60km/h (naselje) kako ga ovaj sa toyotom ovako unakazi
Aha, znaš kako se pridržavaju ograničenja
Navodno je lik u ladi dozivio srcani udar. :/
Gotovo je, kupujem Toyotu Land Cruiser.
Na drugoj slici se jasno vidi da je toyota bočno udarila ladu a krov je naknadno odsječen da bi se poginuli izvadio iz zgužvane lade.
Danas sam tu prosao. Ovaj sa Ladom mu je uzeo prvenstvo prolaza. Da bogdom nije. Jedan od vecih problema u BH saobracaju nepostovanje prvenstva. Sta je falilo da je malo sacekao da covjek prodje? Jos nisam cuo da je policija kaznila nekoga zbog uzimanja prvenstva, a trebali bi.
Klixovci ovake vijesti se ne stavljaju na naslovnicu. Ima ljudi koji ne žele gledati crnu kroniku.
kabriolet lada
Kako ga slupa ovako ako je Tojota išla unutar ograničenja? (Ovdje mislim 60 ograničenje)
mozda je lada isla brzo
Ok to ali ako je išla toiko brzo kako je bočno uspjela ovoliko da se zabije? Neka je lahka zemlja preminulom!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Kako nezvanično saznajemo u blizini Puračića na desnoj strani saobraćajnice, kojom se kretao vozač Toyote, našao se automobil Lada, koji je usljed silovitog sudara odbačen u kanal pored ceste." Ovaj izvjestaj ko da je pisao drot, sta nasao se? I kad se gine dobro rece @octobar ko gine.
U jbt