Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se u nas svake godine dešava da umjesto nekih drugih stvari moje selo biva na naslovnici crne hronike zbog pojedinih budala.Mislim stvarno bolesno.
ne mozete ih vi pocupati koliko ih mi mozemo zasaditi. hahaha budale...
bicer je postao poznata destinacija za sadjenje \"trave\" vec nekoliko puta je pronadjeno a to nikako da se rijesi... bicer ima najbolje sume samo se bicerani zunaju snaci u njima !!!!!
Ljudi ja sam iz Bičera, i samo da znate da je ovo već treći put u posljednje dvije godine da probalaze velike plantaže u Bičeru.
Čupate domaćicu a puštate tone i tone prskane travuljine iz Albanije, Crne Gore itd. more marsh u 3pm!
brat zasadio
Stalno govore \"kupujmo domace\" a onda unistavaju domacu proizvodnju. cc.