Teška nesreća u Trebinju
0
Muž i žena poginuli vraćajući se s posla
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj sto imate glupe komentare.ovdje se radi o dva zivota..a vama je nekih gluposti..ko vozi kakvo auto..i td.pa sta vam je ljudi..saucesce porodici..a djeci sta reci,samo da budu jaki i da se drze zajedno.. razumijem t onije lako izgubiti oba roditelja...zalosno..ne ponovilo se...
šta bi se desilo da su bili u stojadinu
@ hihihih dabogda ti izgubio obadvoje djece u jednom danu zbog ovog komentara.
Bože,kojim si sve idiotima dao tipkovnicu u šake,umjesto u umobolnici sa onom košuljom oni svoju bolest prosipaju po netu.
SVIM ROMIMA SRETAN DJURDJEVDAN :D
Ford se raspao a passatu nije ni kabina povrijeđena.
Uh, gadno izgleda... Saucesce porodici... Boze, pitam se imaju li djece, zamisli traume izgubit oba roditelja u jednom danu...
Uvedite cenzuru koristenja psovki i vrijedjanja na portalu. Izbrisite takve postove. Prisilite korisnike ako hoce da im se postovi objave da paze sta ce napisati. Pa da vidim onda mangupe.
I zove se Rajna, budaletino bahata ...
E moj roko, daleko je ova balavurdija nepismena od novinara.
Novinari SA-X, dajte malo se uozbiljite. Stvarno je sramota da imate tolike štamparske greške. Nema teksta u kojem nema grešaka. MAkar tekst bio od samo 3 rečenice. Glasnogovornica Trebinjskog tuzilastva se zove TANJA a ne RAJNA. Dajte malo koncentracije, ne budite idioti.
Moje saučešće :(
Zalosno....saucesce porodici
Da je ford loše auto ne bi ga mi romi vozili
kuca poso poso kuca, eto sta zna, nista ne zna, a dje da znam neka im je laka zemlja