Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet Emina Karisik vara nekog novog momka..
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Nije bila nikakva pucnjava ... U pitanju je svadba , gdje je momak na parkingu ispred Olimpiskog bazena Otoka pucao u zrak iz plinskog pistolja sto PU Kantona Sarajeva zna.
sreca pa nije pogodio bazen mogla je iscurit\' sva voda iz zenbasa
svaka ćast mladom policajcu iz Novog Grada koji ga je uhvatio zajedno sa policajcem sa iliđe koji je bio u civilu,koji je doveo djete na takmicenje na bazen..kako sam vidio lice je bjezalo sa pistoljem u ruci i ovaj mladi policajac ga je stigao i lišio ga slobode..te mu je onda dotrcao i kolega sa iliđe i pomogao u daljnim radnjama do dolaska patrola novog grada..ovaj mladi policajac je takođe primljen u SPECIJALNU POLICIJSKU JEDINICU FMUP-a i mnogima je idol kao i meni..svaka cast policiji na brzoj intervenciji..
Levat kupio pistolj,pa ga isprobo odmah....
PA LJUDIII gdje su nevladine organizacije sto ne smjenjujemo premijera i ministra mupa kantona Sarajevo, pa ovo je naj gore vrijeme, pa i onaj premijer samir silajdzic je bio bolji, tad je bilo mirnije, ali sad svi sutimo i jedemo lagumdzijine odpadke koje bace ulizicama iz nevladinog sektora
mislim da bi se trebalo više dati policiji ovlasti za držanje oružja opasnim licima trebalo bi poštriti kaznu zakona
Moji nisu odavde niti imam veze sa Srbima pa mlatiš praznu slamu, ali je kroz usta tvoje mame proteklo više sperme nego Miljackom vode. Šta ćeš, voli tvoja mama spermu, sva se umaže i usvinji dok je guta i cijedi joj na sve strane.
kondore turčine tvoja mama i seka kao i baba su se za 500 godina nagutale sperme toliko da si ti postao spermatozoid ..pitaj seku boli li je pakšu zadnji put dok sam je guzio bolili je hemoroidiiii smrdo m.micu ti j.bem genocidnu
Napuni ti Kondor sestri, mami i kćerki usta spermom. I ne brini, neće se ugušiti, navikle su.
Ne znam zbog čega se od ovoga pravi vijest, pucnjava je kod nas u najsigurnijem od svih sigurnih gradova svaki dan. Država za bandite, reketaše, pljačkaše, atentatore, kumove, rodbinu i prijatelje.
to se ja malo igro
Ma vrijeme je više da se svakodnevno prave racije po kafićima, pretresaju automobili, sumnjivi objekti, restorani, škole itd...... pa da se ovaj grad malo razoruža. Usput za svako neovlašteno posjedovanje bilo kakvog oružja treba uvesti zatvorsku kaznu koja se ne može zamijeniti nekom drugom. Pa dokad više ovako. Pucati kao pljunuti na ulicu.
Čuj kondora čuj fašiste m.mu mu fašističku nab.jem u pakšu smrdski
nešto mu se zrak zamjerio