Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dje ces bolan u Mostar, u Mostaru se priznaje samo Mostarac, to je specificna sorta. Ne prihvataju cak ni one koji dodju iz Sirokog, Posusja, Gruda koji su svi na udaljenosti pola sata-sat, a kamo li crnogorca.
U Sarajevu bi, Sarajeva ima za cijeli svijet :)
Mostar je najbezbjedniji grad, ali mafiju stignu u svakom gradu.
"počinitelj vidno hramlje i nosi nešto u ruci, ali to je vrlo nejasno..." Policajci, imate tri puta da pogađate šta počinitelj nosi u ruci.
Knjigu Gorski vijenac
...privrednici...
_"Naveo je tada da se nakon ovog događaja više nije družio s Vračarom. On je nakon svega, navodno, odlučio otići iz Crne Gore, neki kažu da je došao u Mostar kako bi pobjegao od mafije te da je u gradu na Neretvi navodno namjeravao početi novi život." Čitajući, vidim da je ovaj čovjek bio duboko u mafijaškom blatu, ali da se i svjesno izvukao i želio novi početak. Uvjek mi bude žao ovakvih koji uspiju u svom pokušaju da se sami rehabilituju, ali prošlost i ljudi u njoj se ne daju rehabilovati, pa završe kao što je završio Božidar. Sustigla ga je njegova prošlost, nimalo lijepa.
koga cesta podigne, cesta mu i sudi.. jednom kad krocis u to, ti moras prihvatiti cinjenicu da iz tog nema izlaza ni penzije... zato uvijek govorim ovim mlađim, od kriminala nema lagane smrti
kakvih bolida sve ovdje ima,pa covjeka je stigla proslost iz crne gore a ne sukob sa mostarcima i bosancima koji za njega samo rijeci hvale imaju s obzirom da je zaposlio par desetina njih
PA TI INVESTIRAJ U MOSTAR.
Detalji istrage: 7.65 je sam pucao. Vuk sit ovce na broju.
Detalji istrage: 7.65 je sam pucao. Vuk sit ovce na broju.
slika ko iz hotline blinga.
al ovo je najjace uspjesni mladi biznismen.... hahahahahahah
Božidare, bio si dobar čovjek koji je u Mostar doveo taxi. Živio!
Mislim RIP
Šta istražujete ima te vi pametnija posla ne trišiti hiljade sati na kriminal sam.sam pao sam se ubio.
Bio led, okliznuo se na tromblon.