Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u ovako uređenoj zemlji se mučiš, patiš, mučiš i pošto je zemlja tako uređena i oni koji bi u vlasti trebali da koliko toliko brinu brigu o čovjeku se ponašaju kao da si nisi građanin ove države nego si valjda sišao sa plnete, dakle niko te ne je*e ni za suhu šljivu šta ti drugo ostaje nego da ubiješ sam sebe. Na žalost ali ovo je živa istina! Samo Bog zna koje je po redu ovo samoubistvo i pokušaj. Niko se Boga mi ne počeša po glavi radi ovog.
ove vijesti su proseravanje s ciljem izazivanja senzacije stvarno, da je zena zaista htjela da se samoubije skocila bi bar sa vrha crkve. a osobi zelim uspjesno lijecenje.
Ne daj Boze doci u situaciju i pomisliti da je samoubistvo jedino rjesenje !
Niđe veze,pored onakvog mosta skakati sa 3 sprata?
interesantno kako glupi ljudi nikada nemaju smisla za humor.
vidis koji si ti kreten pitaj nekog da te pljune
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
duso moja mila, zelim ti brz i potpun oporavak...
na most pa skaci, ja sa treceg skacem kad mi lift ne radi
dabogda skako mrtav
samo ti skaci, ocito nece biti nikakva steta ako se ne podignes.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sad kad ozdravi pa je levati uhapse zbog pokušaja ubistva s predumišljajem. Takav je kod nas pravni sistem.
Zahvaljujuci komentarima vidis stanje drzave.
ukinite komentare bolan bolan cccccc