Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste vas dvije rospije. Odlicno predstavljate primitivnu drzavu. Nekulturne ste obje.
@tuzlanka: Prvo, pazi malo na svoj rjecnik. Mozes iznijeti svoje argumente bez vrijedjanja, ali za toga obicno treba minimum kulture i inteligencije, sto si u oba slucaja dokazala da ne posjedujes. Sto se tice tvoje argumentacije - vise je nego glupa, kad smo vec kod teme... I moj brat i otac su branili Tuzlu, pa ne siluju uokolo i ne zlostavljaju nikoga. I kakve veze ima i da je dati mladic narkoman - je li ga to automatski cini krivim i zasluznim da ga neko muci danima?! Po tvojoj argumentaciji ispada tako. Zato - pokri se radije i razmisli prvo prije nego sto kliknes na \"posalji\":
ma ja upravu si .. neka su oteli i mucili i tjerali na nezakonite radnje momka .. svaka im cast .. sto posto su sva 4 odlicni momci .. LOL, i ti nekoga glupacom nazivas .. razmisljaj glavom .. ako znas da se moze razmisljati .. btw. dzaba im sve sta god su radili dobro prije nemaju pravo da sada zlo cine drugima .. jer ih to izjednacuje sa onima protiv kojih su se borili u ratu ..
djevojko draga ne guraj nos gdje mu nije mjesno,taj hrabri jasmin je narkoman obicni,duzan i bogu i narodi,a ovi tkz.kriminalci su nas branili cijeli rat.glupaco
hehe, da osude... u tuzli mozes ubiti covjeka u po bijela dana i nikom nista... ova prva dvojica su odavno poznata u tz... a to gdje je bolje, u tz ili sa... jebiga, to je isto ko da pitas jel ti draze da te neko siluje ispod tusha ili u krevetu... blago se nama s takvim usporedbama
Treba njih trojicu (ako im se naravno dokaze krivica) po kratkom postupku odmah smaknuti... Ti i ako odlsuze par mjeseci, ce opet nekom drugom isto napraviti.
Za one koje bi imena zanimala: Radi se o Emiru Džiniću (37), Edinu Ćehajiću (36) i Eldaru Salkiću (21) Imate fotografije na facebooku kod ovog zadnjeg.
svaka cast ovom mladicu na hrabrosti! prvo je ispao ljudina ne dozvolivsi da ga se natjera na kriminal, a onda je po drugi put dokazao koliko je jaka osoba kada je uprkos sestodnevnom mucenju imao hrabrosti prijaviti ove zlocince!!! svaka cast, Jasmine - zelim ti da se tvoji mucenice sto prije osude i kazne!
@nn A sto po Sarajevu? Otkud znas da je cc iz Sarajeva?
ovo je stvarno preslo sve granice
a tuzle i k.... hem mahala hem sve na pola odrade