Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nemogu da veruje da ste svi komplet promasili temu.Treba da Va je sramota izgubljen je jedan mladi zivot,na koji nacin i zbog cega uopste nije bitno.Ako ste hteli nesto da napiste trebali ste da izjavite saucesce nesretnim roditeljima i nista vise.Od jedne tuzne stvari vi ste dosli cak do Srebrenice i do polemike ko je kome sta oteo.SRAMOTA.Vrata jahorine su svima otvorena a ko nece nemora da ide al neka cuti.
kakakv je to covjek sto se ide odmarati na zemlji i sistemu napravljenom na krvi neduzne djece i civila. i ocekivati hair?
Sta se ovo desava na Jahorini?! Zao mi je mladica. R.I.P.
ma nij on naucio da se skija po kljunevinama BIH ,a gdje je on rodjen je ravnica....zalosno
@sarajka hosh dat piichke malo???? samo cu do pola alaaham!!!!!!!
sarajka 19.02.2010. u 11:11 g.l.upaco ti sarajka pa ti iz boljakova potoka izasla nisi s.m.radu od p.zde!! tebe na jahorini nebi ni za.rezivali j.ebe.m li ti m.ajku s.elj.acku! ja sam bila na jahorini i bilo mi je super i ici cu opet sto da ne...
da je bosnjo spuco, drvo bi stradalo.
mora da su na tom mjestu vršene masovne egzekucije civila pa se zato gine
slazem se drug OTETO PROKLETO... samo sto neduzni stradaju na krva.voj zemlji
gdje dodje ta packa balinka.
OTETO PROKLETO
jahorina pripada RS.
zar to kod vas radi i u 2:00?
Tuga..Bože,Bože RIP
Sta je radio u to doba na stazi, ja se u to vrijeme obicno karam za pare