Misteriozni nestanci djece u RS
0
Miloša Todorovića nema već dvije godine
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu vjerovati da netko ovaj clanak povezuje s dogadjajima iz rata. Sram te bilo Mujo. Idi se lijeci od PTSP-a, shvati da je rat zavrsio i da zivot ide dalje. Kako bi se ti osjecao da se nesto, ne daj Boze, dogodi tvom djetetu, jednog dana kad ga budes imao, a netko kaze: \"Aaa, vraca se ono sto ti je dedo u onom ratu, bla, bla...\" Kazem, kad ga budes imao, jer da imas svoju djecu, ne bi imao ovako malo suosjecanja prema tudjoj. Radije reci molitvu i za ove malisane koji su nestali i za one koji su u ratu nastradali. Svi su oni samo djeca.
hoce li sax obrisati komentar ovog idiota?
i kako bas na ovda mijesta gdje je pobijeno na hiljade bosnjaka i na stotine njihove dijece ..u visegradu su dijeca paljena u kucama..roditelja mi nije zao djece jeste..jer su jos djeca!!