Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A policija pojma nema,ja sega drzave...
Sta reci nego "VRATI TE NAM PENDREKE"
Manijaci, Horde Bog i čaršija Nek se čuje Bosna Naša država
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Policija garant kupovala karanfile. Cuj Ferhadija, a policajca ni za lijeka?!
mosnjacka posla...muda ko grasak..svi nesto ajde ajde i tutanj svi cim dodju 2 policajca
opet ove price o golorukim mosnjacima...
Sarajevo grade šta ti papci rade !!
za sve vas koji se smatraju da ste neka gradska raja, da ste civilizovani, sto hocete u Europu, sagnite mi se i lagano ga uzmite usnicama, marisanja ce vazda bit, tucemo se dok god imamo snage, nebitno jel to bilo zbog neceg banalnog kao sto je ruzan pogled, tuklo se i tuci ce se u ovom gradu :)
Ovi mi je vise licilo na kurcenje nego na tucu. Djecurlija neka. ako je fajt dogovoren, onda su trebali negdje npr. na parking da ne ometaju narod. ovima je ocito vazno bilo da imaju publiku.
Anarhija all over Baščaršija.
brao za kamermana:-)
manijaci preuzimaju grad
na klipu bjeze :D
na livadu pa opletite do mile volje, ili kuci mami i tati ha ya, balavurdija
djeca gledala spartak cska ili torcidu juče kako su napali vaterpoliste pa se nafurali .po meni su ovo horde kod đaninija a ovi dole manijaci,nije bilo tuče nikakve samo gađanje
Sta se tu ima prijaviti?! Tuca se desila u centru grada. Pozornicki nadzor bi tu uvijek trebao biti prisutan i zbog kradja, i zbog prozjaka i zbog ovakvih stvari. Problem nase policije je sto cekaju kad ce ih neko nazvati i zadati im posao. To im nije opravdanje. A sto se tice mladica, kako je @FNM rekao, svaka cast za petlju da se to rijesi pesnicama, a ne vatrenim i hladnim oruzjem.
@škola_kalbasi I to sto kazes. Kad pored upisivanja nepropisno parkiranih ovi prasinari nizasta ne sluze.
Policija ima kamere, a lafo im nije prijavljena tuča hahaahhaahahah
tuca???? ja ne vidjeh nikakvu tucu ali mozda je do mene
policija najs! pisite vi kazne raji u autimo od 2 hiljade, ko j*be one u mercedesima i bmwu, oni vas jos mogu i naruzit! fuj!
pickice sto se nisu udarali ??? samo trce u krug i deru se, i fol mangupi neki ma karine su ovo teske, to samo da budu vidjeni da su belaj lafo napravili a u gacama zarasla vagina
to to frenkozinho vidjeli bi oni sta su batine da je krompirko bio tu
klosari jebo vas alija koji vas dovede u grad