Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko nije cist ali zar je ljudski zivot spao na 7godina...tj izace nakon 4 drzava je u kurccccu
verovatno su uzesli uobzir i vrednost zivota tog stogae upuco
7 godina i 4 mjeseca nije isto što i 7,4 godina. Valjda i "novinari" završe osnovnu školu.
Ukucajte Medin Koso na googleu, lik nema 22, 23 godine a ima preko 200 krivičnih djela. Pljačke, pucnjave, reketiranja, dilanje droge, tuče, napadi nožem, i opet je na slobodi. A da dodam uz to da je fukara, da nema nikog uz njeg da stoji i da ga štiti i brani, dakle nije tačno da samo bogati i babini sinovi budu oslobođeni zatvora, već evo primjera da i bijeda iz Otesa buda oslobođena.
Sramota povratnik,vec jednom lezao za ranjavanje i sada da dobije nagradu od 7 god pa stvarno da nije zalosno bilo bi smijesno,ni Anes nije bio cvjecka ali ovo je moralo biti osudjeno bar 25god samo ce jos gori izaci.
Cuj 7 godina za zivot. Dobro to nas krivosudni sustav mjeri koliko sta vrijedi.
Porokali se dileri.
super jedan krimos mrtav drugi ide u muriju
Sramota ko je donio ovu presudu? Povraca mi se
Sramota ko je donio ovu presudu? Povraca mi se
Samo? I uracunato posjedovanje oruzja. Sramotaaaa normalno da se ubijaju, kad znaju kakva ih kazna ceka. On je izgubio zivot i njegovoj porodici se zivot promijenio zauvijek a ovaj ce da odlezi nekih 4 godina
7,4 godine nije jednako 7godina i 4mjeseca 😁😁😁
Majke vam imate li vi glavnog urednika da vam prekontrolise ove tekstove?
sta ce im pored pismenih klix komentatora koji su tu da ispravljaju
Izgleda postat ubica za pare se isplati za 4 godine izadjes.
i izace za 3 godine...ponovo da roka. Bravo Bosno i Hercegovino.
BAKIRE, što ga je ubio?
Poznajem pojedince,sustina ovog ubistva su dug,dug od droge,manji je iznos u pitanji..Stvar je u tome da 7godina za oduzimanje zivota su zalosna stvar..Trebali bi imati informacije o sudiji...Hamo ukro 6 metara drva dobio 1.5godinu,hamo ponovio djelio i opet mu dadnu 1.5 god...lezao 3 godine zbog drva a ovaj 7 zbog ubistva