Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tragicno, ja se samo pitam odakle svakom ludaku rucna bomba u kuci???? Ev i ja sam donekle lud al u mene samo jaja u frizideru.
penzija daleko ni jaja nemam.iskreno.
pa odakle onda internet jaro?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Boze sacuvaj
Tako , samo tako , svi sto pokusaju ili izvrse suicid su dusevni bolesnici, vrlo lako se uspotavlja konstatacija, sta je sa drugim ljudima koji su bili "zdravi", al digli su ruku na sebe. Suicid nije bio prisutan za vrijeme rata i stradanja, a danas nam je to dio svakodnvenice, što samo za sebe govori o tezini zivota i patnji ljudi koji zive u ovoj sjebanoj zemlji.
Strasno!!
Zanimljivo je da su obje izvrsile samoubistvo aktivirajuci jednu bombu... pa valjda ubistvo i samoubistvo...
Ni lokum nije više rahat :))
tragedija velika. svaki dan neki novi belaj. sućut obitelji poginulih.
Da nisu ukrale onu sa Dolac Malte.
Svašta.. da Bog sačuva..
ako su lijeceni bolesnici bolje da je ovako zavrsilo nego da su naskodili nekom nevinom...
nije za zajebanciju....bolesni ljudi
cudni su puti Boziji.