Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K ukavica? Jesu one srpske vehabije zaj.eb.ane.
hahaha vdi Smrda sad im ni raso nevalja. rano ste se poceli okretati protiv heroja vasih, nemozete vi bez krvi sada ce te poceti klaati sami sebe.
@harry haler Vi, muslimani, trebate dici u sred Sarajeva spomenik Radovanu Karadzicu do neba, jer da je umjesto ovoga L.O.P.O.V.A bio neki srpski nacionalista, a umjesto SDS-a bratske stranke SDA i HDZ neka ISTINSKA SRPSKA NARODNA STRANKA A NE SELJOBERSKA LOPOVIJA, sretan bi bio onaj musliman koji bi doplivao do Andaluzije, u BiH vas ne bi bilo i Evropa bi lakse disala.. Zato dizite spomenik tome pacovu koji je prodao srpski narod za saku bijednih dolara.....
Sta ono bi Rafaelu Muratovicu? Nesretan slucaj? Ne mogu da vjerujem da je tolki baksuz da je cojeku pao na noz 30 puta.
Bilo je samo pitanje vremena kad ce se teroristicke aktivnosti prenijet sa 24 posto na evropski dio BiH.
kakvo istocno sarajevo to se uvijek zvalo lukavica
@Sentinel- What\'s up paksu?Vi uvjek imate te sto vas izdaju (Radovan),ili bjeze u Englesku (vas kralj).A onaj gore kuka sto ga nisu platili sto je \"ratovao\" (od kad se granatiranje civila naziva ratovanjem).Pa zar vise nema \"rado ide Srbin i vojnike (dva ga vuku a trojica tuku),hahaha!
Bilja*na:Nemoj ra*do*vane prodavati naor*užanje mus*limanima,šte će reći narod ra*dovane radovan:MA KO J*EB*E NARODU MATE*R !!!
Ne kaze se Paklu nego Dzehenemu...To je sad u modi
Ovi teroristi poceli i u Istocno sarajevo dolazit...aj nek idu....;)
NE DIRAJTE KARADZICEVE, MANDICEVE I KRAJISNIKOVE POSLOVNE OBJEKTE ILI CETE NAHE-BATI..ONI SU ZASTICENI OD STRANE ZLOCINACKE SDS BAG-RE KOJA JE CITAV RAT SVERCOVALA SA MUDZAHED-INIMA I SADA ZASLUZENO IMA ROBNU KUCU, A ONI KOJI SU SE VUKLI PO TRANSEIMA I ROVOVIMA NEMAJU ZA HLJEBA.. KO SE \"BORIJO TAJ SE IZBORIJO\" SEOSKA BAG-RA... ALI NICIJA DO ZORE NIJE GORILA, PA NECE NI NJIHOVA..DOCI CE DJAVO PO SVOJE...SKORO PEDESE HILJADA GROBOVA KUNE OVU LOPOVIJU I AKO NE PLATE NA OVM SVIJETU PLATIT CE OD BOGA NA ONOM... NEK JE PROKLET KO GOD DA SVOJ GLAS OVIM IZDAJNICIMA(SDS-u), KO JE U SDS-u NEK VJECNO GORI U PAKLU..