Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da...samo ispijaju kafe i cajeve
Kako ти čitaš? Нису ни дошли на посао кад је дошло до пожара, то је било прије почетка радног времена.
drina ne zna srpskiiiii, a srbiiiiin, brukaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Haj ti nama kahvu pristavi, ebo vanjske poslove.."
TO JE DOKAZ DA SE U MINISTARSTVU NESTO KUHA !
Kuhalo za vodu iodranije poznato policiji i Ministarstvu vanjskih poslova BiH u Sarajevu
to je kad prokuha kafa "istjerusa"
sad nek se utale za renoviranje
cekaj,kome je pripalo to ministarstvo ako nije nasim jebajiga :-):-)
"Na svu sreću povrijeđenih nije bilo jer uposlenici Ministarstva vanjskih poslova rade od devet sati te nisu stigli na svoja radna mjesta u vrijeme izbijanja vatrene stihije." Na svu srecu kasne na posao hahahah... Duse drage, trebao bi ih narod pomoći na bilo koji način, zaista im je potrebno... Jadovi jedni.
cuj od 9 rade...
Vole ljudi Dolly Parton. https://www.youtube.com/watch?v=DaERHs8Q93E
ma boli vas briga, imate para pa se možete razbacivat požarima i izgradnjom novih objekata. Sramota kad jedna "sekretarica" ne zna kuhalo koristit, a državu vodi, ccccc bolje seljake dovest da budu sekretari i sekretarice, manje bi štete činili. I tko ce sad dat pare za obnovu? Narod garant.
kakvi kreteni rade u ministarstvu rade nije ni cudo. nisu u stanju ni kafu skuhati.. Kako donose uopste neke vazne odluke takvi nesposobni..
pa kada rade ako u 9 nema nigdj nikoga ? opet gutamo naivne price. kuhalo se zapalilo nakon sto citav vikend nije nikoga bilo. MVP je mutnije od miljacke
jedino ono i radi u ovim ministarstvima, mislim na kuhalo!
ovo je teroristicki napad Kineza na Ministra samo im se ugradjeni tajmer malo pojebo i ranije se potpalilo
E cuj mu kineza hebo te kinez
jutarnja kafa s okusom paljevine i dima
bice posla.. kancelarija po kancelarija :D
Pocinju raditi od 9 h ,halooo ba .....pa gdje to jos ima i kad dodas na to pravljenje 4-5 kahva u toku ostatka dana do 14 h onda nemaju zarad cega ni dolaziti na j....ni posao .