Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a policija će utvrditi detalje ove nesreće... ha ya oni da nesto utvrde
Odma, udarijo ga oni, …
Mozda je biciklista,mene je nedavno udario kroz Vilsonovo,a ima i dzeparosa spremnih svake sec.
Hellcome to Bosnia.
Dosle murije, ja kont'o neko u banku uletio
doslo*
Ma udarijo ga oni na biciklu. Vozaju se po Vilsu ko luđaci, sve po trotoaru. njeki dan udriše dijete u kolicima
Hebem ti uciteljicu "UDARIJO". malo pravopis ovo, ono.
Vozač sam. Obavezno usporim i stanem na mjestu gdje je obilježeni pješački prelaz u Vilsonovom i bilo gdje drugo gdje se nalazi ukoliko opazim pješake blizu i imam mogućnost sigurno da stanem Ali..bez obzira što stanem, pored mene projure vozači kao da prelaza i nema. Kultura nam je 0 bodova. I saobraćajna i svaka druga! Da Bog dragi sačuva kakvi smo!!!
neki dan taksista namjurio po gasu da prije mene predje dok ja uredno idem preko zebre. takvim seljacinama zelim blizak susret sa sleperom na preticanju
Da to nije onaj od ljetos što hara krajem???
Posten neki vozac, umjesto da ga je odvukao odma u bolnicu, jos i kidnuo...DAAABOGSACUVA