Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo ja da izrazim sumlje da Coviceva kuca od 5 miliona KM nije u skladu sa platama koje je primio kao.drzavni.sluzbenik. i nije u skladu sa prijavljenim porezima i naknadama ako.je sta privatno radio. I sta ce se desiti ? nista . a da parijavim komsiju da je.ukro 2metra drva SIPA.helikopteri kamere svi bi dosli na.sirotinju da gace istresu. zato i jesmo.propala drzava
Znaci javis im o krivicnim djelima, a oni sacine izvjestaj...
Informacija SUD I TUzilastvo ne hapse politicare koje na namjestenim tenderima izvlace novac iz budzeta !
postavlja se pitanje..........sta radi policija sa "korisnim informacijama" pokrece li se istraga......kopa li se dalje...........ili ??