Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je sve bio ministar u ovoj jadnoj Bosni...
SBK je crns rupa BiH, daleko najmanji prosjek plaća u državi, prosječna neto plaća u SA Kantonu veća je od bruto u SBK, zarobljenici SDA-HDZ koalicije 30 godina, nema tu trećeg na vlasti sve se podijeli na pola, bratske stranke zastava vezanih u čvor još od 1990.
Pa neka dodju svi u Sarajevo ionako svi dobiju prije posao od Sarajlija. Svaka firma sve iz drugih kantona i Rs-a. Katastrofa!!!
Kako je njima lose kad dodju u zatvor :D
Svaka cast komesaru ja govana i komesara stranka te prati jad cemer i bjeda
Samo im stolicu makni pa da vidiš koje su to zvjeri.
ovo je direktan udar na jadni rvaski narod,čović će poslati pismo zabrinutosti briselu,zagrebu i moskvi naravno sve na čirilici.
Neriješeni dilovi ili?
Čuj to uhićen,zar se ne kaže uhapšen.
Taj Vukoja pod svaku cijenu želi biti dio vlasti. Kako neće kad nema nikakve odgovornosti ni prema kome.
SBK a posebno Kiseljacka policija i sud su leglo nepravde i kriminala!
Kriminalac yebbem mu mater
Tamni vilajet...ministar bivši...