Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
siroki sto se zoves po straznjici svojoj, siroko razvaljenom
dodjite u Herceg-Bosnu, vasa rezervna domovina hahahaha da crncite za 20 maraka cili dana, jos van hanune dereno za 20 maraka po satu, posteno.
Bosnjace, prodaj kravicu kupuuj puskicu. Zar si slijep, naoruzani su svi. Spremaju ti jos jedan genocid. O Bosnjace, zar ces to dozvoliti ! ! ! Ne spavaj, nemoj da te uljuljkaju rijecima rata biti nece. Cekaju povoljan trenutak, mozda vec u proljece. Dijeco Ademova, budite spremni braniti sebe, svoju porodicu i svoju jedinu domovinu. Ti rezervne nemas.
Pa ovo je katastrofa, sta radi SIPA i Ministarstvo Sigurnosti.........genocidasi srbi posjeduju vise ARSENALA oruzja od Armije Bosne i Hercegovine!!!!!!
Nije to nista to nose njihova djeca u obdaniste
ZNAJU SRBI U RS-u da su u opasnosti, pa se pripremaju, a mi bošnjaci samo šutimo. da je bošnjak bio bi u izvještaju policije identifikovan kao terorista. AHMETOVIĆU PO rs SE KREČU NAORUŽANE GRUPE POSLIJE SVAKOG OKUPLJANJA DODIKU DAJU NOVI VIJETAR U LEĐA AHMETOVIĆU, ZNAŠ LI ŠTA BI SA ONIM KNJIGAMA ŠTO IH JE DODIK DONIO IZ SRBIJE, AKO UOPĆE TI ZNAŠ ŠTA JE TERORIZAM.