Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al\' pazi ovo, može se zvati republika SRPSKA, koja je nastala prije tek 14 godina, ali ne može Bosanska Gradiška, koja je tu od pamtivijeka... Nema većih kretena od četnika.... I onda još pokušavaju nekoga praviti budalom tvrdnjama tipa \"mi smo se samo branili od vas 92-e\" .... Biće ovdje rata opet!
Svaki zakon koji je diskriminirajući i koji je usmjeren protiv moje države ja neću poštivati. Ovo su smislili nacionalist da nerviraju ostale. Istina je da su legitimni predstavnici ali i moje legitimno pravo je da se bunim i ne priznam takve odluke. To se zove građanski neposluh.
A da mi (Bosnjaci-taj sam) poradimo na ukidanju PS-a, sve u skladu sa Daytonskim sporazumom tj. u duhu Daytona tj. kako nama odgovara. Pa dokle vise, pobogu! Hocemo li ratovati ili ne!? Postovati zakon, ugovor(e), presude... iligrabiti uanarhiju i bezakonje koje donosi samo mrtve glave - vecini, aprobitak - manjini; koja upravo manipulise ljudima poput tebe \"Ja\".
Gradiška? Hrvatska? Zašto BH policija ide u istragu? To je teritorija Hrvatske. Aaaaa, mislite na Bosansku Gradišku pa pišete Gradiška (isto kao ona u Hrvatskoj) da vas ne bi Dodik kaznio jer je zabranjeno koristit Bosanski. KRE+TENI na SAX!!!!!!!!