Kličković i ostali
0
Koalicija protiv Srba
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi mu se na faci da je teški psihopata!Zamislite ga još sa velikom bradom i šajkačom sa kokardom. Pravi četnički vojvoda!
Djed mu bio četnik u Grmečkim selima a on je 1992 organizirao progon Bošnjaka i Hrvata iz Bosanske Krupe.Pri tom su mnogi ljudi pobijeni,bošnjačka i hrvbatska imovina popljačkana i razorena a narod prognan na lijevu obalu Une prema cazinskoj Krajini! Radi se o bliskom Kradžićevom saradniku i jednom od najvećih fašista na ovim prostorima!Nadam se da će krepati u zatvoru!Stoka fašistička!