Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzes sukrija utokom na sabana?? hahahaha
Nisam ja niti Turčin niti Poturica (to Turčin sam stavio onako, kao što je ovaj iznad stavio \'\'licemjer\'\' - po tvome bi on volio da je licemjer) Ja sam samo potomak ljudi (da li je to bio kršćanski škart ili Bogumili, nebitno) koji su spoznali čistoću Islama i čistoću ljudskog tijela i odijela te se okupali i primili Islam. Škart je ostao samrditi u svojim svinjcima ...
Ti bi volio da si Turčin, ali nisi nego samo poturica, škart kršćana koji su bili spremni prodati obraz i vjeru za komad njive ili vreću brašna. A ovo iz tvog komentara: varaš se da spavamo sa svinjama, ne bi mi s vama ni spavali, taman posla!
@realista Realan si nema sta. Turci su Srbima toplu vodu izmislili i naučili ih da se kupaju Doduše, dobar dio njih još nisu savladali tu tehniku pa i danas spavaju sa svinjama. Ali to je do njih. Pričaj nam malo o barbarizmu.
Kada se popucaju u Kiseljaku, to htjedoh reći, odnosno bilo gdje izvan Sadaka Cityja
Zanimljivo, kad pucaju jedan u drugog u Sarajevu (vijest iznad ove) i ubadaju jedni druge noževima (još jedna vijest s naslovnice), onda možete komentirati samo ako imate FB račun. No, kad se popucaju (mada su opet u pitanju šukrije i slični) onda se može pisati šta ko želi. Dvostruka mjerila - licemjerje \"novinara\" i urednika fašističkog portala koji upravo čitate.
to je moj grad
Sto se Turcija uznemirila.Svakog dana se upucavaju.Dograbili se oruzja pa sada isprobavaju na sebi.Ja ludog li naroda braco mila.Vidi se da u njima kljuca Anadolski barbarizam.Jos se pitaju zasto R.S. hoce da se odvoji-pa eto i sami zakljucite,da li je moguce zivjeti zajednio sa barbarima.
njeg? NJEGA cccc