Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potkradate državu koja vam je dala siguran posao, dobru plaću, topli obrok, raznorazne naknade, slobodne vikende, mjesec ipo godišnjeg odmora, regres, zdravstveno mirovinsko i opet vam nije dosta, bagro bezobrazna. I ostale hapsite istjerajte iz službe, sa državnih jasala
Nakon okoncanja sudskog procesa, otkaz i zauvijek zabraniti rad u drzavnim sluzbama
svi ste vi Bošnjaci
Ma u svakom gradu imate to, jos prije par godina mogo si u izgradnji zgrade poklonis mu stan on ti smanji porez za 50% na cijelu zgradu. Svaki u poreskoj ima po stan dva u novo gradnji bez tereta. Kad je mogao to ustediti za te godine.
ja mislim da nema niko u inspekcijama i poreskoj da ne prima mito i darove
Dajgle Valentine što se šalom prekrila. Hehe.
Sve super i sve je za 5 (stoja ispod stola), tra la la la la
@zlatnekasikealijasda Hahaha! Jeste vala. Ubi kenjac, meče ga u sve rupe. I njega sunce obasjalo.
Dajte ih kineskom tužilaštvu, neka im kineski sudija presudi i odmah tamo izvrše kaznu.
Eh da su samo oni jedini ......
Cudim se Klix ne pise o zlocinu Hrvacke vojske u selu Bravnice kod Jajca kada su pobili pun autobus civila