Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad dosad nije bila ovako grcevita borba za vlast... sto smo veca sirotinja sve sladja fotelja.
krajnje je vrijeme da se SDA uništi, njihovi saveznici će se sami predati
SDA banda..
Ako se nastave ovako trijebiti biće nam dovoljna samo jedna Kineska glasačka kutija.
Znaci prediizborna kampanja se zaostrava.
Koliko danas kosta bacanje bombe??? Imam jednog duznika, tek toliko da ga podsjetim da je jos duzan :)
ovo nema nikakve veze sa politikom, zatvorite ove imbecile i rijesite problem
Pioniri maleni, mi smo vojska prava. Svakog dana rastemo, k'o zelena trava. Smrt fašizmu, a sloboda narodu. I mene će moja mati pionirom zvati.
Ma koja glupost :) a propagande. Pola grada nije culo ni za njega ni njegovu stranku. Doduse jeste se culo za njeegov kriminalni background. A kome je on konkurencija za nacelnika? Hahahaha, cime se sve sluze, svi - od SDA do ovog GS. SAMO DA SE NARODU NA KICMU NAVALE. MARS STOKO!
Hahahah, iPhone stranka, hahahahahaahahah
jao ne provaljuj se cuj najglasnija opozicija na starom gradu na starom gradu pola ljudi nije culo ni za reufa a ne za njegovog kandidata daj matere ti prije ce bit da mu je kandidat "blizak s krim miljeom"
Ne bi me čudilo da su ovo sami iscenirali samo da bi skrenuli pažnju na sebe. Reuf je skandal majstor, prava starleta, al džaba, neće ni 1000 glasova u zbiru dobiti.