Nakon paljenja vozila stranke
0
Kandidatu DNZ-a zapalili kuću u Bužimu
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda mu je krava pusila u stali. Zar odmah ako je nekakav stranački tip mora biti podmetnut požar. Kakve su mu bile instalacije kad je kuća ovakva dijelom od čerpića.
Ma ti DNZ-ovci su pravi TROLOVI i GOBLINI....
jao, jao......nek oprosti ako kog vrijeđam, ali Vi u Sarajevu apsolutno niste svjesni dešavanja koja su se zbivala u Krajini tijekom rata....pa s tog i trljezgate bezveze.......na osnovu ovih postupaka koji se dešavaju i koji će se nažalost dešavti i dalje, vidi se tko je na koga udario, palili nam u ratu, pa nam sada pale i u miru, savjest nije čista, mentalni sklop poremećen, a koliko ih je koji jedu kruh Kladuškom kašikom koju su u ratu ukrali a da ne pričamo o nekim većim stvarima......ali, jednog dana, sve će da iziđe na vidjelo, živi bili pa vidjeli :-).......Božija će kazna da stigne, hvala Bogu
Ima i ona udario katolik na pravoslavne kako god bilo ja navijam za ..........
Samo derat izdajice!
JEL OVO JOPET UDARIO SIIT NA SUNITA I OBRATNO???? KAKO GOD BILO JA NAVIJAM ZA OVE TKZ. BABINE..
Međuba.li.janer-rski rat... Pot.uri.ce nikad nisu imali pameti, a ni ponosa, ni časti, bar je to jasno k\'o dan...
Nema gore stranke ni u republici sumskoj. Nije mi nesto ni najmanje zao.
jugosloven i izdajica, ja bi ga pritvorio samo za to a nebi mu palio nista.
Trebali su i njega zapaliti, izdajnici vlastitog naroda.
Vidi multietnicara sto pale. Treba vas sve u Somaliju poslati, stoko zaostala.
Kako ide ona vaša storija Mi smo vojska,ČIJA !!! BABINA!!! ČIJA!!!! BABINa aa ha ha ha haaaaa PS.apsolutno sam protiv paljenja tuđe imovine pa i kvislinške
Bužimski Vitezovi, jadnici.....nadimak VITEZOVI su dobijeni jer su uspješno uspjeli da opljačkaju u toku rata Veliku Kladušu, i isti ti VITEZOVI sada pale jer se boje da će ih ruka pravde stići, a hoće zasigurno.............Samo onaj koji je zapalio, i on će da gori, al u DŽEHENEMU jer nanosi zlo..i ta vatra će da bude vječna.......moje saučešće jadnom vitezu koji je zapalio (pokušao zapaliti)
kriv je njihov \"babo\" i svi ostali koji guraju njegovu politiku i nakon toliko vremena, da se to malo budala(politicara) DNZ-a koji imaju korist od te stranke rastjera i obicni bi narod onda okano se ćorava posla i nit bi vise postjala stranka ni ideologija nit bi vise bilo ovakvih događaja!!
ne treba nikog paliti