Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavite vutru.To nije droga,vec lijek.Sklanjajte s ulica dilere heroina i ostalih hemikalija.A da ja zaboravio,pa vlada dila s tim.
sacekajte jos malo uskoro ce se pojaviti novi zijad turkovic :D umjetnik hahaha
baorija pozz.Lakoje meni i tebi skontat staje trava a sta droga,vidim dasi stobise reklo nacitana.Procito sam i negledao o poljmu sama rjec trava kanabis gandza itd.Proce i godina i dok ovaj glupi narod skonta staje droga a sta trava,dotad menije fino nazat 25g svaki dan ispusim najmanje 3 dzoksa.ZIVILA GANDzA.
hahahahaha, jel bila priča "ne dilam , ovo je za ličnu upotrebu " ? :)))
nije ovo droga, ovo je trava..... bolja nego aspirini, analgini, plivadoni, apaurini....
Nedo bog da je trava :O
Tko su ovi ljudi? Zna li neko?
ja cuo inspektor nekakav
ili nije. xD
Gledaj ove 50+ zene, kako je te nije stid bona sa ovim mladjim se udruziti u drogu!
Sto li?