Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PROGLASITE VANREDNO STANJE!
Dan žalosti
Jehe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
iza ovog zlodjela stoji neki pobornik akcije "kupujmo domaće a kradimo tuđe"
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
Drzavo Bosnjaci su navikli da ti karaju hm. Znas ti koga vec.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Podijelite oruzje osoblju pa nek ga neko rokne dok nije odnio pare ...
Treba malo ove agencije za zastitu preispitati nedesavaju se ove pljacke slucajno. Kad vidis ko su vlasnici i suvlasnici ovih sicuritasa sve ti je jasno lopov te krade lopov te cuva pa ti vidi
Sve ovi iz Binga to rade
Policija ne moze stajati u svakom granapu. Ne poznajem zakon, zato ne mogu govoriti o radu sudstva. Ali nesto ne funkcionise,ako je 80% povratnika u kriminalu,zakonodavci bi trebali ozbiljno razmisljati o uvodjenju takozvanog 3 prekrsaja. To bi znacilo da u slucaju izvrsenja vise od tri kriminalna djela, sljedi dugogodisnja zatvorska kazna,bez obzira sta je prestupnik ucinio.To bi preventivno djelovalo. Ne mogu da razumjem da kriminalci na odsluzenju kazne imaju slobodne weekende, pa nisu u vojsci ili bolnici.Ako su kaznjeni imaju da budu iza resetaka svo vrjeme i da rade za hranu i smjestaj, jer to nije odmor, vec kazna!
Izgleda taj Konzum jedini ima para.
Podrzimo domaceg lopova :)
Sad će Čovinjo reći da je u pitanju majorizacija Konzuma hehehehheeh
Ako je opljacko Konzum nije mi zao, oni nas pljackaju vec godinama u nazad!
Seljacino, neko te tjera da kupujes u konzumu?
pljačka banke je scenario da se odvuče pažnja sa prave stvari...
Molim gospodina Nefica za jos statistike o smanjenom broju razbojnistava i kradja.Katastrofa,u 4 dana statistika pobijena.Sigurnost gospodine Neficu na nuli.Statistiku i brojeve ostavi sa strane nego se dajte u rad.
uvesti policiski sahat pod hitno...😊
@Doc Holliday, zar i po danu? :)) Ovaj je to uradio u sred bijela dana. Ja sam za noćni policijski sat.
@DRŽAVA 23,7%, ama ne mrzim. Zašto bih te mrzila. Ne znam čak da sam ti dala dislajk. Nekada samo pročitam komentar, a da čak i ne pogledam ko je pisao. Eto, sam si rekao da ti komentari nisu Bog zna šta, pa možda zbog toga. Evo ti sada lajk, zato što si fino i iskreno pitao. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
nemoćni smo pred ovim klošarčićima i gelipterima. treba im objaviti rat i početi ih loviti. Ako može el salvador, možemo i mi, ionako nismo ništa bolji od njih.
ILI CEMO GLEDTI OVAJ BANDITIZAM ILI CEMO NESTO PODUZIMAT?MI ODLUCUJEMO.
Dok se ne samoorganizujemo,pohvatamo i polomimo bagru gledacemo ovo.
Pod prijetnjom novcem ukrao pistolj.
eto vam demokratija!!!