Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je život u ovoj zemlji jeftin. Ne znam šta je uzrok nesreće, ali vidim da su auta stara, pred raspad. Pored toga, na snazi su nepisana pravila: ko stavi pojas - papak, ko da žmigavac - papak, ko ne prođe kroz crveno - papak. Moramo početi cijeniti život, moramo početi poštovati propise, ne zbog kazni, nego zbog života. Moramo mijenjati navike, jer šta sad vrijedi što je možda bila štela da auto prođe tehnički, kad čovjeka nema.
Na ovom dijelu puta ograničenje 50.
Evo stvarno ne znam sta je s tim vozacima...
Tuga :(
Pa kako majku mu? Imaš svoju traku, vozi svojom trakom i nema šanse da do ovoga dođe. Jedino se možeš zabiti u nekoga ako naglo zakoči, a i tu drži odstojanje i koči na vrijeme i eto. Ako već moraš da pretekneš neko auto, onda čekaj pravac, pogledaj ima li koga i to je to. Par jednostavnih uputa kojih kad bi se svi pridržavali, ne bi imali nijednu težu nesreću na putu.
Golf 2 gume sava M+S DOT 2003 godina, pukla guma, izubio kotorlu, proklizao sa celavim gumama na pijesku koji spada sa kamiona...
opet po sirotinji, kako vidim golf 2 je u pitanju...jadan narod
mensečini da su čak dva golfa na slici ....