Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni puštam uvijek kamion da vozi ispred mene - što veći i teži, to bolji. Ne pretičem ga ni za živu glavu. Vozim lagano za njim, na odstojanju od jedno 50-70 metara. To je na bosanskim cestama, pored ovih ludih vozača koji pretiču na mogućim i nemogućim mjestima da bi stigli 3 minute ranije do cilja, najbolja taktika za preživljavanje.
mene je strah voziti tom cestom, uzas od vozaca
pa ko je sad sta vozio? kontradikcije u cijelom clanku...vozilo laguna je austrijskih oznaka, to sam licno vidio...pozz
68 godina i zafurao se da pretice kamion .. dje li je zurio da mi je znati :(( ebiga sada mrtva glava dobro je da jos nema poginulih da je bilo neko malo auto u susret pobio bi sviju nego sreca u nesreci laguna.. nista samo belaj ljudi polako vozite i gledajte kad preticete ..