Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod hitno formirati odred za smaknuca kockastih glava i kvazi mafijasa i papaka svake vrste u ovom gradu .
Mogu misliti kakva je ta tvoja glavurda i sta li se mota po njoj .
Al po kratkom postupku sve jednu izbrijanu kockastu glavu ..pizda vam materina retardirana..kakav je moj grad bio, sta napraviste od njega bagro retaedirana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svake subote se rano budim jaa Procitam na Klixu, opet pucnjavaa
Opeeet pucnjavaaaa aaaaa opet pucnjavaaaaa... Refren :)
Stara pita ko to jutros propucaoo Ko se tako rano zbog tog budioo :D
Solidarnost prema Komadantu NASERU REGISTRUJTE SE I STAVITE NJEGOVU SLIKU https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/
Ma nije problem u pucnjavi nego otkud toliko oružje u gradu; Isto kao da svakodnevno stižu kamionima puške i pištolji e onda se i šenluči, a i roka.
dali je pogodio svih 5 prstenova
Mesura@možda tebe.....
audi Q5...........kakva je to makinja??
Makinja u koju nikad neces sjesti
e bas hocu
Jazuk..
Ko to puca na moj prozor tako, zar vi momci ne znate polako...
OHOHOHOHOH! Sega mega! :D
Ovo unas u Travniku neima.
Jutros sam se probudila strogo namjenski. Naime, još dok sam bila mala, odlučila sam ovaj dan posvetit dobročiniteljstvu. Najprije sam se dobro pomokrila, zatim sam se dobro najela, pa dobro obukla, a onda sam pozvonila kod susjede Zlate i dobro je natukla. Dobro je činiti dobro.
To,,naTucanje" susjede mi je sumnjivo:)))
Veliki mozak me pitao da jesam li dobila primjer od malog mozga, a ja sam mu to pokušala objasnit na ovaj način, ali on to nije mogao shvatit. Tek kad sam s eposlužila onomatopejom, nije ništa razumio. Dao mi je ovaj zadatak: “Ako u jednoj ruci držimo sedam jabuka, a u drugoj devet, znači li to da su jabuke male ili su ruke velike?” Ja sam vrlo lako došla do rješenja oduzimajući šest od četiri i dobila virozu, ali mu nisam htjela reći. Neka živi u neznanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Wild West!
sta mislis da je u pitanju? Mislis da si hakovana ili....? Poslao sam ti na g br za v. Ne znam jesi li to procitala? SSMNS, MOTNS.
Nisam pročitala. A ti? Danas poslala.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vikend nije vikend ako neko nije upucan ili sta unisteno u gradu