Požar velikih razmjera
0
Izgorjele zgrade "Vranice" u Mostaru
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostarac 15.07.2011. u 22:16 Zapaljeno je zato sto je novi vlasnik Hrvat, siguran sam. Sta ima njegova hrvatska firma uzimati posao u onoj kasabi od baIinskog djelčića Mostara. DJELČIĆA? BALINSKOG? Kralju, pravi mostarac ne djeli grad, ti si ocito s Goranaca, Ljutog Doca, ili Jara. Nepismen čovjek i on vrijeđa nekog,...
Ma ovo je podmetuto 100%, jer su od prodaje ove i ostalih zgrada trebali isplatiti plate radnicima koje kasne vec neke 2 godine. Znam to jer mi otac radi u vranici vec 20 i nesto godina, znam odlicno kako se i sta desava tamo... Nisu cista posla !
Kao i sve naše fabrike završavaiu u plamenu ili na otpadu.Gdje su ti statistićari da uporede stanje sad i 91
Ne sad vas j.e.b.u
opet nas majorizajorišu
bilo osigurano kod tog novog hrvata, i on ce kasirat milione
Za ove sto sumnjaju da su tu neke mutne radnje...nemate pojma, sve je u Mostaru posteno, transparetno onako patriotski
Samo neupuceni mogu povjerovati da je ovaj pozar slucajan. Pitanje je samo ko se kutarisao Vranice i cije ce privatno preduzece niknut na njenom mjestu. Nek\' je proklet onaj ko je zapalio.
U Vranicama su hrvatske krvolocne hinje ubile i krile Bosnjacke civile...!!! Zato su i zapalili...da nema vise traga...!!! Mnogi ignorisu da su u Vranicama hrvati pocinili najgore zlocine protiv covjecanstva...!!!
Vranica je već par godina BLOKIRANA, svi računi su blokirani... ovo je podmetnuto i to znaju svi u trgovačkom sektoru jer su svi izmedju sebe povezani...
KAD GOD SE ZAPALI ZGRADA NEKE KOMPANIJE, UVIJEK IZGORI DOKUMENTACIJA! ČUDNO!
skuhajte kafu Jeli Kerkez
Zapaljeno je zato sto je novi vlasnik Hrvat, siguran sam. Sta ima njegova hrvatska firma uzimati posao u onoj kasabi od baIinskog djelčića Mostara.
I nije nekadasnja kasarna JNA vec Vojske Federacije, upotrebljavala se ona jos dugo nakon sto se JNA raspala
to su zapalili ove muslimanske izbjeglice - Juka Prazina, Makarska 1993