Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam prošle godine u augustu na putu Jajce-Banja Luka za stotinku sekunde izbjegao da završim u Vrbasu.Prva kiša poslije vrućina,ulje izašlo na povsinu od kiše,zadnji pogon i ulazak u krivinu pri malo većoj brzini i gubitak kontrole,prvo me je bacilo prema zaštitnoj ogradi da bi ja jedva nekako ispravio da udari u stijenu,prevrnuo sam se na krov jer sam pod uglom udario u stijenu da nisam brzo reagirao sletio bi u Vrbas sa visine od 15-30m,ovako auto završilo na otpadu u Mrkonjiću,odbijam redovno poziv za sud iz RSa na koji se ne javljam ali što je najbitnije izvukao sam se bez ogrebotine
Znaci samo jedno vozilo je sletilo, njime su upravljali i Danilo i Mladen, tri lica su bila u vozilu od kojih su se 2 spasila, a izvukli su tijelo suvozacice, koja se ne pominje u ovim prethodnim navodima o ukupno 3 lica u vozilu? Daj procitajte clanak prije nego ga napisete, uozbiljite se klix novinari.
Ne, bile su tri saobraćajne nesreće. Prva kod mosta u Karanovcu gdje je sletio ovaj Passat u kojem je stradala suvozačica dok je vozač preživio. Druga saobraćajka je kod Surjana gdje su sletila tri momka u Toyoti RAV4 gdje je poginuo vozač i dok su ga tražili našli su još jednu ženu u Škodi za koju se ne zna kad je imala nesreću.
@oh_no? pretpostavljam ja da prica ide tako nekako, ali po nacinu kako je klix napisao clanak - ne zna se ni ko ni gdje ni koliko..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Malo pisu o saobracajnoj nesreci u Karanovcu gdje je smrtno stradala djevojka a zatim malo o saobracajnoj nesreci u Bočcu gdje je sletilo vozilo sa tri putnika i nazalost jedan nestao u Vrbasu sa autom. KLIX novinari dajte malo budite pismeniji.
Ja nisam ništa uspio skontati iz ovog teksta? Ko je bio u vozilu, ko se spasio, a koga su izvukli?
Svake sedmice neko potcijeni ovu dugačku krivinu kod mosta jer izgleda jako naivno, ali je dugačka i često ulete prebrzo tako da ne mogu da se održe na putu. Plus ograničenje odozgo je 60 i pomisliš da nemaju vremena da se zalete poslije znaka, ali ko bi rekao izgleda da ipak može. Saučešće nastradalima.