Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje dodje istocna Ilidza? Na zapadnoj strani Sarajeva? RS je splet paradoksa, i jedva cekam da krenemo sa ukidanjem, insAllah...
Jel moguce da na portalu .ba ima vise cetnika nego bosnjaka? Pjenite, pjenite...
Dabogda ti u kući bio. Jel to imaš komplekse pa ih lijecis ovdje. Imao si 4god da je ukines što je nisi ukinuo. Na komplekse znaš na šta mislim. Ako ti rade vijuge ili ti je samo u ime alaha u glavi ubijanje. Mislim da vas Alah ne uči tome. Vidi se da su ti obrezani bliže nego što misliš. zidovi da se ne mucis kretenu jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)