Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni naoružanje nisu ni vraćali kako nebi gubili vrijeme na ponovnu podjelu. A uvijek su ga i imali pod izgovorom da je to lovačko naoružanje.
Ha, Ha, Ha.... i čistačice nose naoružanje. Znači to je redovan kućni inventar, ito legalan , demokratski nema šta! Treba prekontrolisati i djecu iz obdaništa da nemaju neka \"odbrambena sredstva\" jer se u RS svi ukrašavaju naoružanjem ko da su pošli u Boj na Kosovo (1389). NAVIKA JEDNA MUKA, A ODVIKA STO I JEDNA !
kakvo istocno sarajevo, teba im zabranit da tako zovu cetnitet
Stara partizanka bombe bacala stara partizanka puške čistila haj nek se čuje čuje haj nek se zna da je stara partizanka ................
ma jok nije ;PPPP
Cim su napisani samo inicijali doticne u clanku, mora da je genocidasica srpkinja porijeklom !