Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino uđeš u sud, prođeš detektor metala, niko te ništa ne pita, ostaviš svoj mobitel u pretinac, uzmeš ključ, odeš do pisarnice, baciš pogled na nervozne službenice, izađeš iz suda, odeš kopiraš ključ, vratiš se u sud, prođeš do pisarnice, pljuneš na pod, odeš uzmeš svoj mobitel i ostaviš originalni ključ u bravu pretnica, kasnije dođeš ponovo...nako.....
legendo!!
@almazagaedisej mah, "legende" su stručnjaci koji studiraju, obrazuju se za poslove sigurnosti, a ovako "osiguraju" sud. Pa valjda bi oni trebali da razmišljaju avantgardno, ako mogu ja da skontam način da se zezne njihov "sistem" možeš misliti na kojem su levelu lopovi. Pored toga nije mi jasan razlog ostavljanja telefona, šta mogu ja učiniti sa mobilnim telefon ako sam tu samo da pitam dokle mi je stigla ostavinska rasprava? Za ulazak u sudnicu mi je ok, za ostale sitne poslove ne kontam...
Nista cudno. Prosle godine je zaposlenik suda isto tako ukrao mobitel pa i danas radi na istom mjestu. To ti je BiH.
Kakvi zastitari? Zar ne rade policajci u sudu? Odmah ih otjerat s posla i objaviti snimak prerusenih policajaca!
Nesikiraj se nace ti mobitel za jedno 2 godine mozda, jer sudovi rijesavaju sporove koje mogu dobiti samo, da od jadnog naroda naplate vodu struju grijanje..
Predsjednica opštinskog suda je kleptomanka a u kabinetu joj uposlen sve go SDA hapac, zavežite novčanik lancem ! Ako budete dolazili u tu palatu po pravdu ! I glasaj opet za SDA stoko ! a na čelu stranke hapac i kurva !
Moli se pošteni lopov, da joj telefon vrate!
Pa ovo je strasno, nevjerovatno gdje zivimo, nisu normalni za ovo trebaju odgovarati doticna gospoda koja su uputila gospodicu... Za ovo im treba odbiti po 50% od plate tu je stoka najtanja!!!
Izgleda da se ti mobiteli ostavljaju na ulazu na svoj rizik,cuj u pretinac i dobijes kljucic pa nisi u trznom centru.Valjda bi policajac na ulazu trebao da uzma tvoj mobitelzalijepi traku na njega i drugu da tebi kao dokaz da si ostavio.A na njoj da pise tvoje ime i przime i broj LK.A ne pretinac i kljucic.I kako mozes ostaviti mobitel upaljen pa da zvoni na pultu kod policajca valjda se iskljuci pa preda.Osim toga mislim da bi bilo dovoljno iskljuciti mobitel u sudnici a kome zazvoni nov. kazna
@arapiturcidismr sto oni kao neznaju kako se to radi,pa ako neznas pogledaj kakokomsija radi,ovdje je ocigledno da ovi nasi seljaci neznaju.Nemozes traziti od nekoga da na svoju odgovornost mora ostaviti vrijednu stvar u pretincu sa kljucicem koji se lakootvara.Ovdje je policajac duzan prije negoostavis da vas upozori da nije odgovoran za vas mobitel,e onda ti mozes da se vratis do auta i ostavis jer je tamo puno sigurnije.
zar nije ironija sto imamo palatu pravde?
Ma fiksni je zakon...
jes ja ga nosim svugdje,ma nece ga niko.
Mogla je glavu izgubit ne bi me cudilo.
Aaaaa pa advokat bi radio prekovremeno. Tuzio bih od-do. A pogooootovo za emocionalnu bol zbog slika koje su tu bile.
Welcome to Sarajevo
Meni je kriptonit ukrao snagu i moć letenja!
vilajet tamni
BiH! Zemlja gdje su najveći lopovi u državnim službama, zemlja u kojoj je ukrasti "zlatno"! Hahahhahahahahahaahhaah
Možda je mobitel uzeo neki tužilac ili sudija da se malo igra,pa će vratiti kada se zadovolji.