Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba biti iskren,pa reci da su Sirokobrijezani malo pretjerali u odbrani svoga grada,ali i da su ga,takodje,uspjesno odbranili od najezde \"navijaca\"!Zali boze mladog zivota,ali mislim da je ovo postalo mnogo ozbiljnije od toga.Sada ce krenuti osveta,koja povlaci isto, i tako dalje u krug.Ne treba zaboraviti da je raspad Juge poceo upravo na stadionima.
Dajte ih nama amo.Mi znamo kako ustrojiti divjake iz Listice.Nece ih bit na mapi.Dobri stari Joza Broz je dobro zna kako ustrojit baustelce iz Listice.
Ovo je drugi put u 15 dana da policajci te uprave prekoracuju ovlasti. Prvi put moze biti slucaj ali drugi put to vec nije. Imam dojam da su policajci te uprave nagovorili domace huligane da isprovociraju navijace Sarajeva bacajuci kamenice na njihove autobuse kod ulaska u grad kako bi oni mogli iskaliti njihov bijes. Ustaska policija, moze im se, a i ne postoji edno tijelo koje bi imalo dovoljno snage da otvori potpunu i temeljitu istragu bas zbog te tzv ugrozenosti nacionalnih vitalnih interesa. I navijaci Sarajeva, sta imaju dole ici kojeg djavla. Umjesto da im bude cast da ugoste druge navijace oni ih tuku. Treba bojkotovat odlaske u neke gradove. Samo im se podize rejting kao da oni nesto vrijede. Ima par klubova Celik, Sloboda, Zeljo, Sarajevo i Velez na te utakmice treba ici ostalo bojkotovat.
Uzas, ispade da su sami sebe povrijedili. Pisu da su nosili pistolje, molim lijepo pa ko nosi pistolj na stadion kada zna da ce biti prerovljen i to je kao da baci niz vodu 300-500 KM. Jadni navijaci poslati su janjad za klanje a da ne spominjem Vedada i njegovo porodicu. Strasno
@sila papak, sto iz bosne, valjda iz hercegovine?
bem ja tebi sve zivo i mrtvo idi.ote jedan!!!! kud i tebe nisu razbili dole ko konja ako si bio divljace huliganski!!!
Pusti te se madiskih nagadjanja. Postoje i ocevidci koji su nazalost na svojoj kozi iskusili Siroki Brijeg koji nastoji postati grad. Slicna dogadjanja se desavaju jos samo u Lukavici pokraj Sarajeva. Zalosno je to sto se desilo mada iznad svega tragicno. Sramite se svega sto se dogodilo u Sirokom Brijegu.
Da su ih sve pobili namrtvo i nama bi u Sarajevu bilo finije i sigurnije. Sve sami lopovi i siledžije.
Da su ih sve pobili namrtvo i nama bi u Sarajevu bilo finije i sigurnije. Sve sami lopovi i siledžije.
sami ste krivi sto je vas covjek poginuo.......
Vjerovatno su administratori skontali da u BiH jos nije zazivila kultura dijaloga. Ja bih zabranio komentiranje svake vijesti na portalu jer se svaki put najezim citajuci komentare \"ljudi\" iz Bosne i Hercegovine.
Predlazem ukidanje premijer lige...,jedino tako se moze stati u kraj svim ovim blamazama i krkanlucima...,nevaljaju ni jedni ni drugi,u to sam siguran...
zalost
cuj navijaci, tko jos ovakve budale smatra navijacimo...ja koliko znam na stadijon se ne nose bokseri,palice lanci pistolji i jos kojekakvi predmiti..navijaci nose salove i dresove u najgorem slucaju pokoju bengalku...a ovu stoko ma koje nacionalnosti bili trebalo je smjestit negdej i redom im polomit i ruke i noge,pa vise nebi nikad se deklariro kao navijac..a ne zalit ih i pustat da oni neke zahtjeve traze
Treba bojkotovati sve sto je porijeklom iz Hercegovine - Hrvatske:: Williams Kladionica Premier Kladionica (jedan od glavni sponzora NK Siroki Brijeg) Lijanovici Ledo Podravka I jos mnogo drugih!!! Kupujmo i Koristimo domace!!! Dukat