Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Bas me cudi da se nasao neko da prima mito.\" Ovaj inspektor se najvjerovatnije nekom zamjerio u policiji pa su mu vratili na ovaj nacin,inace je svima nama poznato da je podmicivanje normalna stvar i da se bez mita ne moze nista uradit.
ovakve vijesti su mi najdraze, bujrum u tesanj :)
neiskusan momak :)
Ovako prava policija radi, svaka cast.....
Kod nas uzima predsjednik najjače unitarističko-fashističke stranke, tip poznat kao Walter ili Zlajoglu, i sve se snimi i svi znaju, pa nikom ništa. Daleko ćemo dogurati, nema šta.
valja pohapsit svu policiju, od visokih do kockara....
jest se upecao jeftino... neka poslusa iz Živinica SDPovog načelnika koji javno kaže da: \"oni mene nude parama, a iza njih ceka inspekcija da me uhvati sa obiljezenim parama.\". Ne radi se to tako nego se agnazuje treci covjek kome ce se predati pare a ja mu \"odradim\" i nikad te nemogu uhvatit i dokazat :) hehehe, cojk se izdo kako se to radi...
duša draga. nije on uzimao mito, on je samo radio pravu stvar za svoj narod, garant su mu \"namjestili\" oni tursko-vatikanski konspiratori