Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Golfom oborio pješaka" Kakav čobanski naslov ko da su dva bika pa se rogovima bodu i jedan oborio drugog.
golf i jest auto za seljacinu konjsku glooovu poganog degenerika koji misli da vozi ferrarija
@brandoningramlal ...yes vala, VW=Narodna kola, pravo auto od neukusa, mene sad malo stid jer sam svojevremeno imao jednog... (:
Ilidža postala za pješake mjesto opasnog življenja. Jutros, pa danas...
saobracajna i pjesacka kultura ispod nule u sarajevu !
@mirrorce Znam. Svakodnevno sam za volanom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Crveni golf sive boje...
Uh dobro je, prepadoh se da nije dvica... Dvice dovrše posao.
Smatram da postoji poseban krug pakla za ove sto voze golfove. J mamu, umislilo valjda da vozi Ferrari.
Strasna je ova Butmirska cesta. Do sada je odnijela nekoliko zivota. Svakih 200 metara imaju obiljezeni pjesacki orelazi, ali niko ne obraca paznju na to, cak ni policija ne stane pjesaku da ovaj predje pjesacki. Jednom sam stajao na trotoaru i cekao da prodju automobili kako bih presao ulicu na obiljezenom pjesackom prelazu, kada se pojavio bas takav Golf 3 tamne boje, prilazio je jako brzo i kada se priblizio na nekih par metara, majmun za volanom je napravio trzaj prema meni i skoro da sam mu vidjeo izoblicenu facu kako se krevelji jer nista drugo i ne umije. Karina smo drustvo, dok se policija bavi posljedicama umjesto prevencijom.
Presla je na divlje, ne znam ko je veca budala ili pjesakinja ili vozac...patike govore sve o povredama.ako prezivi nek se drzi semafora i zebre a nadam se da ce policija locirati ovog manijaka
Prelazila je cestu na označenom pješackom prelazu, tj. zebri. Na slici se ne vidi zebra jer je odbačena dalje od nje, ali se vidi produžetak zebre na cesti za suprotan smjer. Pitanje je da li vozač sivog golfa zna šta znace te bijele linije na cesti?!
istina nesretna gospodja je prelazila zebru ali kazu bez gledanja na desnu stranu. medjutim ona je pregazena a vozac kriv.
Zabranit golfove dvice i trice u saobracaju!
eto vam vas pokemon go
Golf je bio sive boje ahahaha.. bas ce ga naci..
golf sive boje pobjegao u pravcu svoje opcine Srebrenice logicno
Pjesaci su dosadni, pjesaci su spori, zato ih obori.
Pa moze tvoja stara ili i mi mladji da imamo neku povredu,da se osecamo lose pa da ne mozemo pretrcavati..treba samo biti covjek..
dado jesi se nagutao sperme njemacke baustelac
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne branim vozaca, samo iznosim misljenje sa gledista vozaca. mnogo puta mi se dogodilo da mi pjesak izleti, pa nije cudno da se desavaju ovakve stvari, ali pobjeci sa mjesta nesrece, za to bi ga trebalo debelo kazniti.
Vala bas sta radi pjesak na pjesackom prelazu. Bas je vala idiot.
@drug_lenjin jesi siguran da je isla preko pjesackog??? mogao ju je udariti samo sa desne strane u tom slucaju patike nebi lezale 10 iza a ne ispred pjesackog
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Definicija rijeci cka.
A i ovi pješaci preozbiljno shvataju ove pješačke ocm hahaahha
ovo drugi put danas, jel?
opet?
ote mi rijec sa tastature
@F.E.A.R. kontam "deja vu"... ovo smo imali jutros... isto mjesto, isti tok....